Amanda Bynes uitas alasti Los Angelese tänavatel ringi

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Amanda Bynes 2009. aastal, veidi enne oma karjääri ootamatut lõppu.
Amanda Bynes 2009. aastal, veidi enne oma karjääri ootamatut lõppu. Foto: AP/Scanpix

Kunagine lapsstaar Amanda Bynes vabanes pea aasta tagasi eestkoste alt. Endisel näitlejal läks justkui hästi, kuid pühapäeval uitas Bynes alasti Los Angelese tänavatel.

Pealtnägijad märkasid kunagist USA näitlejannat Amanda Bynesi (36) pühapäeva hommikul Los Angelese kesklinnas, vahendab TMZ

Teadaolevalt peatas Bynes ise mööduva auto ja avaldas juhile, et tal oli psühhootiline episood, mis hakkas just lõppema. Hädaabinumbrile helistas Bynes samuti ise. 

Aprillis 37-aastaseks saav Bynes viidi politseijaoskonda, kus otsustati, et ta vajab vaimset abi ning ta saadeti psühhiaatrikliinikusse. Vigastusi Bynesil ei olnud.

Naise endine kihlatu Paul Michael avaldas Page Sixile, et Bynes pole oma ravimeid võtnud. «Ta tuli oma ravimite pealt maha ja ta ei võta neid siiani. Ta on metsik,» sõnas Michael, kellel on Bynesiga siiani sõbralikud suhted. 

Bynesile lähedane allikas avaldas TMZile, et ta on siiani valve all ja seda mitmeks päevaks. Tavaliselt kestab psühhiaatriline valve 72 tundi, kuid seda on võimalik pikendada.

Mitmes tuntud telesarjas ja filmis mänginud Bynes on varemgi abi vajanud. Staari allakäik algas 2010. aastal, kui ta hakkas veidralt käituma.

Näiteks sõnas ta toona, et teeb näitlemisega lõpparve, sest talle ei meeldi see. Hiljem võttis ta selle väite muidugi tagasi. 2012. aastal sattus ta politseiga sekeldustesse. Toona süüdistati teda purjuspäi autorooli istumises ja politseiauto riivamises.

2013. aastal oli Bynes sunniviisilise psühhiaatrilise järelevalve all, aasta hiljem toimetati ta Californias taas psühhiaatriahaiglasse sundravile. Enne seda, 2013. aastal nõudsid Bynesi vanemad kohtus, et nende tütrele määrataks eestkoste. Aasta hiljem sai Bynesi emast endise näitlejanna eestkostja. 

Bynesi eestkoste lõppes aga 2022. aasta märtsis. 

Saades inspiratsiooni Britney Spearsist, kelle põrgulik eestkoste möödunud suvel viimaks lõppes, soovis Bynes enda ligi üheksa aastat kestnud eestkoste lõpetamist. Tema vanemad olid otsuse poolt.

«Eestkostet ei ole enam vaja ja see pole vajalik,» kinnitas kohtunik 22. märtsil ja lisas: «Ta on teinud pika aja vältel kõik, mis kohus on temalt palunud.»

Bynes ise kohtus kohal ei olnud ning tema eest rääkis advokaat. Kohtusaalist ühtegi vastuväidet ei kostunud ning otsus võetu vastu kõigest viie minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles