MIDA TEHA? ⟩ Aapo Pukk jagab sõbra muret: lasteaias on 4-aastane vägivaldne laps, kelle tõttu kannatavad teised

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Aapo Pukk
Aapo Pukk Foto: Margus Ansu

Kunstnik Aapo Pukk kirjutab sotsiaalmeedias tõsisest murest, mis on tabanud tema sõbra peret. «Lasteaias on 4-aastane vägivaldne laps, kes kiusab, lööb, tõukab. Sõbra lapsel on sellest tekkinud öised paanikahood, asjade lõhkumine, surmast rääkimine,» jagab Pukk ning küsib, kuidas seda olukorda lahendada.   

Aapo Pukk kirjutab sotsiaalmeedias olukorrast, mis tema sõbra perele suurt muret valmistab. «Kust saab abi? On üks lasteaed, juhataja, kasvataja ja lapsed. Ütlen juba ette, et see on meie sõbraga juhtuv olukord,» ütleb ta ja jätkab: «Lasteaias on 4-aastane vägivaldne laps, kes on teistest peajagu üle, kiusab, lööb, tõukab, pigistab, näpistab ja kisub juustest. Selle lapse peres on eelmisel aastal surnud isa. Vägivaldse lapse ema naeratab külmalt ja ütleb, et kõik on korras,» kirjutab Pukk.

«Kasvataja on pool aastat asja juhatajale kurtnud, et saaks rühmale tugiisiku vmt. Juhataja ei võta midagi ette. Teistelt lastevanematelt ei kosta kippu ega kõppu. Meie sõbra lapsel on öised paanikahood, asjade lõhkumine, surmast rääkimine, ütlused nagu «mine minema emme, ma vihkan sind»».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles