VALGA VALLAVALITSUSE KIUS? ⟩ «See on mulle arusaamatu!» Politsei jälitas ja kuulas pealt Ester Karuset talle senini teadmata põhjustel (2)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Endine Valga vallavanem, nüüdne riigikogu liige Ester Karuse.
Endine Valga vallavanem, nüüdne riigikogu liige Ester Karuse. Foto: Margus Ansu

Hiljuti emaks saanud noor poliitik Ester Karuse on politsei tegevusest hämmingus: «Mind jälitati ka pärast valimisi kaks kuud!» Karuse kahtlustab, et selle taga on tema poliitilised vastased Valgast, kellele ta on ilmselgelt varvastele astunud, kui hakkas uurima Valga vallale kuulunud hooldekodu asjaajamisi. Lisaks süüdistab Valga vallavalitsus teda valla vara omastamises.

30-aastane Valgast pärit poliitik Ester Karuse sai tänavu riigikogu valimistel 1677 häält, mis viis ta otse Toompeale 101 rahvasaadiku hulka. Ta on pidanud Valgas ka vallavanema ametit, kust ta sikutati aga väga kiiresti maha.

Just pärast vallavanema ametit algas tema ümber üks segane saaga ning asi päädis 2021. aastal lausa sellega, et politsei otsis tema kodu ootamatult läbi. Toona oli politsei kinni pidanud tema isa, Valga vallavolikogu liikme Allain Karuse ja veel kuus inimest, keda kahtlustati Valgamaal kohaliku omavalitsuse valimistel häälte ostmises.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles