Pärnu Lidli juurde kutsuti päästeauto. «Hinnad olid liiga kuumad ja vajasid jahutamist?»

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Inimestel paluti kauplusest lahkuda.
Inimestel paluti kauplusest lahkuda. Foto: Erakogu

Pühapäeva õhtupoolikul jagas Pärnu elanik «Märgatud Pärnus» Facebooki grupis Lidli kaupluse juures tehtud fotosid ja tundis huvi, mis Lidlis toimus, et päästeauto välja kutsuti ja kliendid poest lahkuma pidid. 

Pühapäeval postitas Pärnu elanik Krissie sotsiaalmeediagruppi «Märgatud Pärnus» Lidli juures tehtud fotod ja uuris kaaslinlastelt, kas nad teavad, mis kaupluse juures toimus, et sinna päästeauto kohale kutsutud oli. «Mis Lidlis täna toimus?» küsis Krissie.  

«Hinnad olid liiga kuumad ja vajasid jahutamist,» avaldasid mõned pärnakad arvamust. Teised arvasid, et tegemist oli õppustega. «Keegi töötajatest oli kärsakat tundnud. Kutsuti pääste välja,» avaldas Egle. Priit aga arvas, et vist hakkas vinguandur tööle, kuid põlengut ei olnud. 

Päästeauto tulemas Lidli juurde.
Päästeauto tulemas Lidli juurde. Foto: Erakogu

Mis toimus?

Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel ütles, et pühapäeval oli Pärnu kaupluses tunda suitsulõhna. «Poe töötajad alustasid kohe inimeste evakueerimist ja teavitasid päästeteenistust. Päästeteenistus kontrollis hoonet ning tulekahju ei avastatud. Ohutus on meie jaoks alati esikohal, seega on alati kõige olulisem kontrollida situatsiooni põhjuseid ning tagada töötajate ja klientide turvalisus,» selgitas Seppel. 

Päästeameti kommunikatsioonijuht Andra Väärtmaa ütles, et pühapäeval, 19. märtsil kell 16.47 sai häirekeskus teate, et Pärnus Riia maanteel asuvas Lidli kaupluses on tunda suitsulõhna. «Päästemeeskonna saabumise ajaks olid töötajad kõik poes viibinud inimesed juba evakueerinud. Päästjad kontrollisid hoones kõik ruumid ja katuse üle, kuid tulekahju ei tuvastatud ning vingugaasi näit oli samuti nullis,» avaldas Väärtmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles