PÄEVAHOROSKOOP 18. märts: Kaljukits kaldub kriitikale, Sõnnil tasuks hoiduda raha kulutamisest mõttetute asjade peale

Copy
Kevadlilled.
Kevadlilled. Foto: Shutterstock

Mõnusat laupäeva! 

JÄÄR 

Võimalik, et oled nädalavahetuselgi töömõtetest hõivatud. Puhkuse nautimist võib takistada kinnismõtetesse takerdumine.

SÕNN

Ilu ja moega seotud teemad paeluvad sind, niisamuti tunned rõõmu mööda poode kolamisest. Hoidu raha raiskamisest mõttetutele asjadele.

KAKSIKUD

Aeg võib tuua ootamatuid väljaminekuid. Oled ilmselt eriti helde ja alles pühapäeva õhtul märkad, et rahakott on kuidagi tühjavõitu.

VÄHK

Kallimaga on keeruline suhelda. Ehk tunneb ta mõningast hirmu selle ees, et tahad teda mõjutada või suunata.

LÕVI

Aeg sobib millegi õppimiseks või kirjatöö tegemiseks. Oled kannatlik ning valmis pühenduma. Tahad saavutada laitmatut tulemust.

NEITSI

Võid tunda, et kohustuste koorem koduses elus, eriti laste kasvatamisel, on raske. Noorema põlvkonnaga pole lihtne kontakti saavutada.

KAALUD

Sul on maailma asjadest oma ettekujutus ning raske on aru saada sellistest seisukohtadest, mis sinu omadest väga erinevad.

SKORPION

Uute asjade alustamiseks ning õppimiseks aeg ei sobi – sa ei võta infot kuigi hästi vastu, asjad ei taha meelde jääda.

AMBUR

Dokumente vormistades ole hoolikas. Sul tuleb oma silmi pingutada ja lugeda lepingutes mõttega läbi ka väga väikeses kirjas tekst.

KALJUKITS

Kipud nii enese kui ka teiste suhtes kriitiline olema. Sul on arusaamad ja uskumused, milles oled kaljukindel ja millest juhindud.

VEEVALAJA

Analüüsi oma minevikukogemust ja seni kogutud teadmisi. Nii saad kujundada tulevikuplaane ja seada paika pikaajalisemad sihid.

KALAD

Keegi sõpradest võib sind arvustada. Ei ole mõtet asja liiga isiklikult võtta ja solvuda, pigem tasub analüüsida, mis on tema sõnade taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles