VIDEOINTERVJUU ⟩ Saatejuht Roald Johannson avaldas, miks ta naisele reisisaatest pilte ei saada: vastukaja pole just selline, mida ma oleks oodanud

Copy
Roald Johannson ja Keili Sükijainen
Roald Johannson ja Keili Sükijainen Foto: Kuvatõmmis videost

Kevadise telehooaja avapeol rääkisid saatejuhid Roald Johannson ja Keili Sükijainen teletöö telgitagustest. «[...] Tead, mul on olnud selliseid võttepäevi, et kaks nädalat järjest hommikul kaheksast õhtul kaheksani,» ütleb Roald Johannson. «Ma siiamaani ei suuda olla nii, et ma ei hakka nutma intervjuu ajal või kodus ei ela seda läbi,» kommenteerib teletööd Keili Sükijainen.

Reedel, 17. märtsil toimus Tallinnas asuvas restoranis Ocean 11 meeleolukas brunch, kus ühise laua taga said kokku tele- ja raadiotöötajad. Duo Media kevadhooaja avapeol intervjueeris Elu24 peatoimetaja ja «Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust kolleege Keili Sükijainenit ja Roald Johannsoni, kes mõlemad on staažikad teletöötajad.

«Südamesoovi» saatejuht Keili Sükijainen tunnistas, et iga kord, kui saade valmis saab ning eetriaeg lähenema hakkab, tuleb kerge pinge ikka sisse. «Teen alles neljandat hooaega «Südamesoovi» ja tunnen, et iga kord, kui see saade lõpuks valmis saab ja tuleb neljapäev või kolmapäev, siis mul käed värisevad, et kas see on nüüd mu viimane tööpäev või läheb hästi,» räägib Keili. «Võib-olla see tuleb ajaga, sa, Katrin, pead ütlema, kuidas see on, sa oled kogu aeg seal teletopis,» ütleb saatejuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles