KUULSUSEGA KOHTINGUL ⟩ Epp Kärsin: armukestele peaksid kõik olema väga tänulikud!

Copy

«Kes on öelnud seda, et naised, kes armastavad seksi, on litsid? See tuleb meestelt endilt. Aga missugune mees tahab seksida nunnaga, kes ütleb, et «kus sa paned, võta ära, sinna küll ei saa, lase kohe tuli kustu, kohe tekk peale tagasi.» Sellel mehel endal kukub erektsioon selle peale ära!» Naudingute koolitaja Epp Kärsin räägib seksist, suhetest ja kõigest sellest, mida tänapäeval tabudeks peetakse ning kuidas ühiskonna surve all siiski iseendaks jääda ja täita enda suurimad unistused. Vaata videot!

Seekordses «Kuulsusega kohtingul» video-podcast'is viisime endaga kohtingule Eesti edukaima naudingute koolitaja Epp Kärsini. Istusime maha Telliskivis asuvas Fono baaris, kus saime talle kokteilide asemel pakkuda hoopis mockteile, sest naine joob alkoholi väga harva. Epu sõnul ei ole alkohol teda kunagi kõnetanud. «Kõik arvavad, et ma joon šampust. Ei, ma joon ainult viina,» räägib Epp, kes mõni kord siiski pitsi viina võtab. Enese lõõgastamiseks on Epul aga hoopis teistsugused naudingute viisid.

Saate «Kuulsusega kohtingul» salvestus. Epp Kärsin.
Saate «Kuulsusega kohtingul» salvestus. Epp Kärsin. Foto: Konstantin Sednev

Seks hinge tasandil

«See, mida mina õpetan, on armatsemine, sest seksida me oskame kõik. Enamus inimesed seksivadki keha füüsilisel tasandil. Aga need kogemused, mis tulevad läbi teadlikkuse, see on seks hinge tasandil. Ja see on hoopis kõrgemal tasandil. Ja see on see, mida iga inimene võiks kogeda,» jagab Epp, kelle sõnul oleks meie ühiskond palju terviklikum, kui kogeksime väga õnnelikku paarisuhet, kus ollakse koos inimesega, keda valiksime aina uuesti. 

Epu jaoks on paarisuhtes oluline panna iseennast esikohale ning julgeda väljendada seda, mis toimub meie sisemaailmas. «Suhe peab olema kerguses, õnnes, rõõmus, lihtsuses, aga kui me ei ole näinud sellist paarisuhet, siis me ei pruugi osata seda ka luua või tahta.» 

«Armastus ei tee mitte kunagi haiget, aga armastuse puudus suhtes teeb küll.»

Saate «Kuulsusega kohtingul» salvestus. Epp Kärsin.
Saate «Kuulsusega kohtingul» salvestus. Epp Kärsin. Foto: Konstantin Sednev

Hingekirja koodi järgi edukaks ettevõtjaks

Epp on terve elu olnud ettevõtja. Ta ei ole kunagi käinud päevatööl ning juba väikese lapsena teadis ta, et ei tahagi kunagi tööl käima hakata. Tema otsustas, et teeb ainult neid asju, mis talle sobivad. «Mul on vedanud nii palju oma elus, et ma olen teinud alati otsuse läbi selle, mis on teinud mind õnnelikuks. Ja kui teised on kõrval öelnud, et «sa oled hull peast, mida sa mõtled?», siis mina ei ole oma elu jätnud elamatta, sest teised ei ole seda heaks kiitnud.»

Eelmises ettevõttes põles Epp nii hullult läbi, et jäi liigsest töö tegemisest väga haigeks ja lõpetas EMO-s tilgutite all. See viis ta otsuseni, et peab lõpetama ära iluvaldkonnas tegelemise ning oma ettevõtte maha müüma. Aga naudingud on talle terve elu südamelähedased olnud. Ühel hetkel tuli talle nägemus, mis viiski naise naudingute koolitamiseni.

Epp teeb oma tööd armastuse ja kirega ning hoopis teisel tasandil. Ta ei pea end seksieksperdiks, vaid ta käib oma hingekirja koodi järgi. Ta on väga spirituaalne ja usub, et see ongi teda elus edasi viinud ning aidanud tema unistustel täituda.

«Lollide jaoks on reeglid, targad teevad neid ise.»

Saate «Kuulsusega kohtingul» salvestus. Epp Kärsin ja Aleksandra Jürman.
Saate «Kuulsusega kohtingul» salvestus. Epp Kärsin ja Aleksandra Jürman. Foto: Konstantin Sednev

«Me elame täpselt nii hästi, kui me seksime. Kui me keelame endale naudinguid, me keelame endale ka elu lusti.»

Epp jagab video-podcast'is «Kuulsusega kohtingul» lähemalt, mida arvab tema petmisest, armukestest, düsfunktsionaalsetest ja tervislikest suhetest, eksiga seksimisest, enda kiusatustele järgi andmisest ja paljust muust.

Vaata täispikka video-podcast'i Epp Kärsiniga siin ja praegu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles