SEITSMENDAS TAEVAS ⟩ Lauljatar Maribel Vääna julges lõpuks enda eest välja astuda ja andis välja otsekohese sõnumiga loo

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Maribel Vääna muusikavideo «Seitsmendas taevas» võtted.
Maribel Vääna muusikavideo «Seitsmendas taevas» võtted. Foto: Goodmen Productions

«Meie sära ja selle säilitamine on meie endi kätes ning see ei ole mitte kellegi teise võimuses meilt võtta.» Lauljatar, saatejuht ja modell Maribel Vääna (19) andis välja uue latiino-hõngulise singli «Seitsmendas taevas», millele valmis ka värvikas muusikavideo. Vaata videot ja galeriid kaadritagustest!

Lugu «Seitsmendas taevas» räägib suhetest, mis on lõppenud pettumusega. Maribeli sõnul kirjeldavad laulusõnad valu ja tühje lubadusi, mida kõik oleme mingil hetkel kogenud, kuid veel rohkem võimet iseendas kindlust, sära ning õnne leida. 

«Laul kujutab soovi enda tõde välja öelda ning mitte lasta teistel seda varjata. Kogu loo võtab kõige paremini kokku refrääni lause: Mu sära on päris ja seda mult võtta ei saa,» räägib Maribel.

Goodman Productionsi tiim tegi singlile hoogsa ja lavastusliku video, milles astuvad näitlejatena üles ka tõsieluseriaalist «Villa» tuntuks saanud noored.

Muusikavideo räägib sellest, kuidas sotsiaalmeedia agentuur üritab luua uut blondi bombshell-staari ja teda rahaliselt ekspluateerida. Video kulgedes on näha pearollis oleva Maribeli kasvavat enesekindlust, julgedes lõpuks enda eest välja astuda.

Muusika- ja lüürikatiimi kuulusid Maribeli kõrval Emili Jürgens ja Clifford Goilo.

Video režissööri Gabriel Mältoni sõnul vajas Maribeli tugev ja sügav sõnum just täpselt nii energilist ja värvilist visuaali. «Ükski idee ei olnud liiast ja pigem otsisime veel viise, kuidas vürtsikust juurde keerata,» selgitab Mälton.

«Selle projekti puhul oli selgelt näha, kuidas terve meeskond hingas samas rütmis ja pakatas sama energiat. Kõik olid südamega algusest peale asja juures ja kuigi võtted venisid pikemaks – nagu muusikavideole kohane –, ei olnud platsil mitte ühtegi väsinud nägu,» räägib režissöör.

Lauljatar ja modell Maribel Vääna sai tuule tiibadesse 2021. aastal, osaledes TV3 telesaates «Eesti otsib superstaari», lauldes end muljetavaldavale kolmandale kohale.

Peale saatesarja edukat lõppu ei jäänud Maribel kauaks loorberitele puhkama – saatele järgnenud kevad tõi endaga kaasa hittsaate «Naabrist parem» saatejuhirolli ning lepingu Universal Musicuga, mille alt ilmus ka esimene singel «Marilyn Monroe». Tähelepanu äratava pealkirjaga lugu sündis staarisaate käigus korraldatud laulukirjutamislaagris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles