Seksikas Eesti TikTokker hõõrub uues muusikavideos noore räppariga

Elu24
Copy
Räppar Raias ja TikTokker Laura Kiisk
Räppar Raias ja TikTokker Laura Kiisk Foto: Erakogu

Küllap on nii mõnigi mehepoeg klubis tundnud, et klubis huugamine on tulus senini, kuni peab korraks tualetis käima ja tagasi tulles on neiul järgmine tüüp külge liimitud. Just sellise analoogia võib tuua Raiase uue singli «Hertsog» värskes videos, kus räppar Raias proovib öö otsa TikTokker Laura Kiiske sebida.

«Armastuse maleva» Laura Kiisk on taas ekraanil, kuid seekord eksis ta ära räppar Raiase uusimasse muusikavideosse, kus õõtsuvad latiinorütmide saatel kaks tegelaskuju ühise peo jätku nimel sumedas ja värvilises suveöös hommikutundideni välja.

«Juanita (Laura Kiisk) ootab klubis «Hertsogi» loo saatel printsi valgel hobusel, aga hobune ei mahu ju klubisse möllama! See tähendab, et järgmine parim variant ongi kauboi saabastes, Hispaania/Mehhiko mõjutustega Jörbergi vuntsiga Miguel. Kolmas variant oleks juba tavaline Eesti mees, aga see variant ei mahtunud isegi videosse,» räägib Raias muusikavideost, mis toob külmal talveõhtul päikese taas välja ja on saanud juba esimese kahe nädalaga positiivset vastukaja. Vaata videot!

24-aastane räppar Raias on muusikamaailmas seni teinud maailmatasemel biite, mida on oma freestyle videotes kasutanud ka kuulus YouTuber Harry Mack.

Eelmisel suvel haaras hiphopiprodutsent mikri ja tuli välja enda esimese soolosingliga «Estonia». «Ma tahan enda fantaasiat ja koomilist vaatenurka muusikas kajastada,» rääkis Raias toona Elu24-le. «Ennast ei tasu alati liiga tõsiselt võtta,» ütles varem ka teise nime alt naljalugusid teinud räppar.

Tallinnast pärit Raias on muusika produtseerimisega tegelenud juba kümme aastat. Ta on oma instrumentaalmuusikat müünud vähemalt 60 riigis ning teinud koostööd tuntud Eesti artistidega, nagu Arop, Azma, Rom, MC Kenny, Utoopia ja paljud teised. Raias on saanud ka Raadio 2 rahvahääletuse tiitli Eesti hiphopiprodutsent 2020.

Räppar Raias.
Räppar Raias. Foto: Erakogu
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles