«See on ääretult äge, mis saama hakkab!» Võimas muusikasaade «Tähtede täht» stardib diskolugudega

Elu24
Copy
«Tähtede täht» esimeses saates pistavad tähed rinda diskolugudega!
«Tähtede täht» esimeses saates pistavad tähed rinda diskolugudega! Foto: Mardo Männimägi

Kevade võimsaim muusikasaade esitab kaheksale suurepärasele artistile tohutu väljakutse, et selgitada välja, kes on parimatest parim igas muusikažanris. «Tähtede tähe» avalöök tuleb väga tantsuline, sest siirdutakse 70ndatesse, disko kuldajastusse!

Saates panevad oma laulu- ja tantsuoskused proovile Stefan Airapetjan, Jaagup Tuisk, Synne Valtri, Getter Jaani, Tõnis Sarap, Peeter Oja, Alika Milova ja Elina Nechayeva.

Ooperitäht Nechayeva sõnul on kõigil osalejatel energia laes. «Ma arvan, et pühapäevases diskoteemalises saates on minu jaoks võrdselt raske nii vokaal kui ka koreograafia. Laulda popimaneeriga ja veel tantsida – see on päris keeruline,» räägib Nechayeva. «Midagi pole teha, vahel tahab ikka see ooperihääl välja lupsata,» lisab ta.

Getter Jaani sõnul on tulemas väga raju saade, mida pole veel Eesti telemaastikul nähtud. Ka saatejuht Jüri Butšakov kinnitab, et suursõus saab näha tõeliselt meisterlikke etteasteid. «Ma ei ole vist näinud ega kuulnud mitte üheski telesaates niivõrd perfektseid muusikalisi esitusi kui «Tähtede tähes», täiesti tõsiselt,» ütleb Butšakov.

Saatejuht lisab, et muusikalise väljakutse on vastu võtnud uskumatult andekad artistid. «Lauljate taha ei jää siin küll mitte midagi,» lisab ta. Butšakov toonitab, et tegemist ei ole parodeerimis- ega jäljendamissaatega, vaid publiku ette jõuavad aegumatud hitid parimas muusikalises võtmes. «Osalejad on palju vaeva näinud, see on ääretult äge, mis saama hakkab,» lubab Butšakov põnevusega.

Säravatele tähtedele on abiks unistuste meeskond valdkonna parimatest professionaalidest. Teadmisi diskost jagab muusikaajaloo elav entsüklopeedia ja 70ndate disko kuldajastu superfänn Allan Roosileht, žanripõhiseid laulunippe annab lauluõpetaja Maiken, diskolikke tantsusamme aitavad seada Villiko Kruuse ja tema imelised tantsijad ning kõiki esitusi saadab live-bänd.

Tähtede esitusi hakkab kommenteerima kolmeliikmeline ekspertide kogu, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keele poolest tuntud muusik Mihkel Raud.

«Tähtede täht» on Kanal 2 ekraanil pühapäeviti kell 20.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles