17. märts: Vähil on oma arvamus, Neitsi ei ole asjadega rahul

Copy
(Udu, loodus, sügis) Pärnu linn 14.11. 2022
(Udu, loodus, sügis) Pärnu linn 14.11. 2022 Foto: Urmas Luik

Käes ongi reede!

JÄÄR

Võid tunda, et keegi on sinu suhtes pealetükkiv ja sinu vabadust piirav. Hoidu hetkeemotsioonide ajel oluliste inimestega tülli pööramast.

SÕNN

Sul tasub praegust olukorda analüüsida, et aru saada, mis sind rahulolematuks teeb ning seejärel vastavas valdkonnas muudatusi ette võtta.

KAKSIKUD

Marss on Merkuuriga kvadraadis, nii kipud kiiresti kannatust kaotama. Arutelud kisuvad vaidlusteks, sul on vajadus oma sõna maksma panna.

VÄHK

Sul on oma arvamus ja see tasub välja öelda – võimalik, et aktiivsus aitab nii sinu enda kui ka kolleegide jaoks mõndagi paremaks muuta.

LÕVI

Tunned, et osa olulist infot on sinust mööda läinud. Pingutad, et tähelepanu keskmesse tõusta ja ohjasid enda kätte haarata.

NEITSI

On asju, millega sa ei ole rahul. Astud julgeid samme selleks, et olukorda parandada. Suhete klaarimisel võid kergesti üle reageerida.

KAALUD

Peaksid varuma kannatlikkust – kipud oma võimeid ebarealistlikult hindama. Võimalik, et oluline info ei jõua õigel ajal sinuni.

SKORPION

Tahtmine on suuri muudatusi ette võtta. Ometi peaksid sellega natuke ootama. Kõik ei sõltu sinust, sa ei tea veel, millised on sinu võimalused.

AMBUR

Sul on mõttejõudu, tegutsemistahet ja läbilöögivõimet, teisalt aga jätab soovida võime olukorda rahulikult analüüsida.

KALJUKITS

Selleks, et tähtsaid otsuseid teha, vajad rohkem infot, vajad häid nõuandeid. Ole tähelepanelik, hoia silmad ja kõrvad lahti.

VEEVALAJA

Võib tunduda, et uksed on sinu ees valla, kuid liiga tõtakalt ja enesekindlalt edasi liikudes on oht libastuda ja kukkuda.

KALAD

Veenuse ja Saturni sekstiil aitab saavutada sisemist tasakaalu, mõistmist ja tunnetust. Saad nüüd maailma asjadest palju paremini aru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles