NAISTE KÄTŠ ⟩ Kate ja Meghan kaklevad sama mehe pärast

Betty Ester-Väljaots
Copy
Walesi printsess Catherine ja Duchessi hertsoginna Meghan 2018. aastal Wimbledoni tenniseturniiril kuninglikus loožis.
Walesi printsess Catherine ja Duchessi hertsoginna Meghan 2018. aastal Wimbledoni tenniseturniiril kuninglikus loožis. Foto: PA Wire/PA Images

Moekunstnikule ei saa olla parimat reklaami, kui tema rõivad kuulsuste seljas. Veelgi uhkem on rõivalooja, kelle pärast kuulsad kuninglikud rivaalid Kate ja Meghan kaklevad.

Walesi printsess Catherine osales Westminster Abbeys toimunud Rahvaste Ühenduse päevale pühendatud jumalateenistusel moekunstnik Erdemi kostüümis. Kuulsa briti disaineri looming olla olnud üheks tüliõunaks Catherine’i ja prints Harry abikaasa Meghani vahel, vahendas The Telegraph.

Walesi prints William koos abikaasa, printsess Catherine'ga, Rahvaste Ühenduse päevale pühendatud jumalateenistusel Westminster Abbey's 13. märtsil 2013. 
Walesi prints William koos abikaasa, printsess Catherine'ga, Rahvaste Ühenduse päevale pühendatud jumalateenistusel Westminster Abbey's 13. märtsil 2013. Foto: POOL/REUTERS

Meghan kandis Erdemi, kelle moemaja toodete hind ulatub tuhandetesse eurodesse, enne prints Harryga kohtumist. Kui Meghan kuningliku perekonnaga liitus, selgus, et moemaja eelistab uudisloominguga esimesena varustada Catherine’i. Meghan ei võtnud seda uudist hästi vastu ja ei saanud aru, miks tema abikaasa vennanaist eelistatakse, kui too ei ole isegi mitte kuninganna. Siiski on mõlemad daamid kandnud Erdemi loomingut ja Kanadas kasvanud ning briti ja Türgi päritolu Erdem Moralıoğlule (45) on tähelepanu meeldiv ja ka äriliselt kasulik. Lihtsurelikel on olnud võimalus Erdemi moekunsti soetada mõistliku hinna eest aastal 2017, kui moemaja tegi koostööd kiirmoeketiga H & M.

Duchessi hertsoginna Meghan abikaasa prints Harryga aastal 2019 Londonis Kanada Majas. Meghan kannab Erdemi kleiti ja poolmantlit. 
Duchessi hertsoginna Meghan abikaasa prints Harryga aastal 2019 Londonis Kanada Majas. Meghan kannab Erdemi kleiti ja poolmantlit. Foto: ANWAR HUSSEIN/SIPA/ANWAR HUSSEIN/SIPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles