FOTOD Omanik leidis Tallinnas varastatud sõiduki tänu parkimistrahvile: nad panid pidu minu autos

Copy

«Nad panid pidu minu autos,» leiab Aivar, kelle nädala alguses ärandatud auto leiti üles tänu omanikule laekunud viivistasu nõudele. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja sõnul on sündmuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustatud kriminaalmenetlus.

«Jätsin 13. märtsil auto Saku suurhalli juurde tasuta parklasse ja 14. märtsi hommikul seda seal enam ei olnud,» räägib Aivar, kellelt ärandati tol ööl sõiduauto Renault Kangoo. Elektrikuametit pidav mees märgib, et ühes sõidukiga jäi ta ilma ka kõigist tööriistadest ja isegi töötunkedest.

16. märtsi hommikul avas Aivar aga oma virtuaalse postkasti ning leidis sealt Tallinna transpordiametilt laekunud viivistasu otsuse ehk maakeeli parkimistrahvi. «Helistasin sinna ja ütlesin, et auto on ju kaks päeva tagasi ärandatud, et kuidas ma siis selle trahvi olen saanud. No ja siis tuli välja, et auto seisab Võistluse tänaval,» kirjeldab ta kummalist juhtumit, kuidas oma auto ise üles leidis. Mees andis sellest kohe ka politseile teada ning peagi saabusid lisaks Aivarile endale kohapeale ka uurijad. Kuigi auto on leitud, on tööriistad ja muu varustus siiski varastatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles