«Kolm last, kus!?» Nädalaid tagasi sünnitanud Grete Griffin näitab võrratut vormi (1)

Elu24
Copy

Spordiga tegelenud Grete Griffini perekond kasvas seitse nädalat tagasi pisitütre võrra suuremaks. Nüüd naudib eestlanna rannamõnusid ja on fännid imestama pannud: «Sa ei näe välja nagu keegi, kes tõi seitse nädalat tagasi tütre ilmale.»

Eesti seitsmevõistleja ja sisulooja Grete Griffin naudib kauaoodatud puhkust. Grete on koos perega Turksi ja Caicose saartel ning päikeseline puhkus oli planeeritud eestlanna ja Robert Griffin III pulma-aastapäevaks, mida paar mõned päevad tagasi tähistas.

«Palju vajatud puhkus. Olgugi et Gia on olnud täielik ingel oma seitsmel esimesel elunädalal ja teinud selle sünnitusjärgse aja imelihtsaks!» kiitis Grete oma pisitütart.

Postitusele lisas kolme lapse ema Grete pildi otse rannast ning pani sellega oma fännid positiivselt imestama. «Sa näed võrratu välja. Kolm last, kus!?» kirjutas üks naisterahvas. «Sa näed võrratu välja, ei saaks aru, et sa seitse nädalat tagasi beebi ilmale tõid,» kiitis teine.

«Esimene mõte seda pilti nähes: püha jumal, kui ilus!» nentis eestlannast fänn. 

Endise USA profisportlase Robert Griffin IIIga abielus oleval Eesti seitsmevõistlejal Grete Griffinil on kolm tütart. 2018. aastal abiellunud paari peres kasvavad lisaks jaanuaris ilmavalgust näinud Giale 2017. aastal sündinud Gloria ning 2019. aastal sündinud Gameya.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles