PÄEVAHOROSKOOP 16. märts: Vähil on armuasjad keerulised, Kaaludel on lootust edutamisele

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Olena Yakobchuk/Shutterstock

Käes on neljapäev!

JÄÄR

Kodus või siis töökohas on õhkkond pingeline. Sa ei jõua mõlemal rindel ühepalju panustada, ja nii tekivad vastuolud.

SÕNN

Õnne ja armastuse planeet Veenus jõuab täna Sõnni märki. Algab aeg, mis sobib suhtluse arendamiseks ja välimuse lille löömiseks.

KAKSIKUD

Sa ei ole rahaasjades kuigi adekvaatne. Kipud oma võimalusi valesti hindama ning tehinguid rutakalt ja läbimõtlematult ette võtma.

VÄHK

Armuasjad on keerulised. Jõulise pealetungiga sa igatahes suhteid klaarida ei saa, pigem on vaja aega ja kannatust.

LÕVI

Pealtnäha on sul palju võimalusi töiseks eneseteostuseks, ent kui millegagi tõsiselt tegelema hakkad, osutub asi pigem keerukaks.

NEITSI

Kui oled kindlas suhtes, tunned end õnnelikuna. Mõtlete kaaslasega sarnaselt, teil leidub ühiseid õppimis- ja arenemisvõimalusi.

KAALUD

Tublidus, sihikindlus ja oskus oma kolleegidele tuge pakkuda ja nõu anda teevad sinust hinnatud töötaja, sul on lootust edutamisele.

SKORPION

Sulle on esmatähtis teineteisemõistmine, hingeline sugulus. Suures seltskonnas on lihtne vaistlikult ära tunda inimesi, kes sinuga sobivad.

AMBUR

Sul tuleb karjäärialaseid valikuid tehes silmas pidada seda, et töötamine oleks meeldiv ja hingekosutav, palganumber pole esmatähtis.

KALJUKITS

Veenuse ja Pluuto opositsioon toob pingeid isiklikesse suhetesse. Sinu soovid on suured, esitad kallimale nõudmisi ja kipud armukadetsema.

VEEVALAJA

Põnevaid tegevusi on palju ning sul on keeruline otsustada, mida teha ja millest loobuda. Võid sattuda ajahätta ja mõnda kohta hilineda.

KALAD

Merkuuri ja Neptuuni ühendus soosib loomingulist tegevust. Fantaasia on kõrgelennuline, õnnestub koguni tunnete sõnadesse seadmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles