15. märts: Kalad elavad unistustes, Skorpioni tuju võib olla muutlik

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: pexels.com

Mõnusat kolmapäeva!

JÄÄR

Keegi võib üritada sind manipuleerides oma nõusse saada. Ära ole kergeusklik, ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

SÕNN

Aeg ei sobi rahaliste tehingute tegemiseks. Kindlasti ei tohi rahaasju ajada kellegi teise nõuannetest või pealekäimisest lähtuvalt.

KAKSIKUD

Pigem võta aega hobidega tegelemiseks. Töises plaanis võib toimuda midagi sinu jaoks arusaamatut, sa ei mõista kolleegide motiive.

VÄHK

Kui üritad täna midagi õppida, siis pole see kuigi lihtne. Erinevaid allikaid uurides avastad, et sulle huvi pakkuv info on neis vastukäiv.

LÕVI

Varaga seotud tehinguid ei maksaks täna ette võtta. Kui pead sõpradega rahaasju ajama, võite üksteisest kergesti mööda rääkida.

NEITSI

Nii töised kui ka isiklikud suhted tunduvad keerulised. Kaasinimesed lähtuvad oma vajadustest ja püüavad sind mõjutada.

KAALUD

Jälgi, et kõik sinu käigud oleks rangelt seadusega kooskõlas! Ka pahaaimamatult tehtud vea tõttu võib omajagu segadust tekkida.

SKORPION

Tuju võib olla muutlik, alateadvuse mõjud tugevad. Sul pole sugugi lihtne iseendastki aru saada, saati siis veel teisi inimesi mõista.

AMBUR

Paremini sujuvad asjad, mida saad ise planeerida ja üksi teha, teistega on keeruline suhelda. Keegi võib üritada sinus süütunnet tekitada.

KALJUKITS

Tööasjus ei ole mõttekas olulisi otsuseid vastu võtta. Ilmselt ei ole sul nende tegemiseks piisavalt adekvaatset infot.

VEEVALAJA

Rahakotirauad kipuvad liigagi kergesti avanema, kui silm jääb pidama mingil ilusal, aga ka üle mõistuse kallihinnalisel asjal.

KALAD

Neptuuni ja Päikese ühenduse mõjul kipud elama pigem unistustes kui reaalses maailmas. Aeg sobib loominguga tegelemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles