POLE RAHU ⟩ Kalamaja elanik: välisuks teeb nii hirmsat häält, et pean kodus kõrvatroppe kasutama

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Elanikule muret valmistav uks.
Elanikule muret valmistav uks. Foto: Erakogu

Tallinlanna ostis aasta tagasi Kalamajasse korteri. Alguses oli kõik kenasti ja muresid polnud, kuid peagi hakkas naisele muret tegema välisuks, mis kinni-lahti käimisel valju heli teeb, nii et see isegi korterisse kuulda on. «Absoluutselt südantlõhestav, et pean enda kodus kandma enne magama minekut kõrvatroppe,» ütleb tallinlanna, kes tunneb, et oma kodus ta rahu enam ei saa. Ehitusfirma kinnitab, et probleemiga tegeletakse. 

Lilian (nimi muudetud, toimetusele teada) kolis uude Kalamaja korterisse aasta tagasi. Ta kolis Vabriku tänaval asuvasse kortermajja kõige esimesena, mil kogu maja alles vaikne oli. Järjest täitusid kõik teised korterid uute elanikega ning mõne aja möödudes ilmnes probleem sisehoovipoolse välisuksega. «Alguses ei olnud siin suurt liikumist ja ilmselt oli uks ka palju paremas seisus, sest oli täiesti uus. Nüüd on maja täis inimesi ja kogu aeg keegi käib sisse-välja. See on muidugi täiesti normaalne, et käiakse ja inimestele ei saa seda ette heita, aga uues majas ei peaks ukse käimine niimoodi kostma,» räägib Lilian ja lisab, et alguses ei olnud midagi kuulda, aga praegu on tema sõnul kogu aeg heliprobleemid.

«Kui uks kinni pannakse, siis see prõntsatab ja see kostab mu korterisse. Kui magama jään, pean kõrvatroppe kasutama,» räägib Lilian asjaolust, mis tema rahu iga päev häirib. Kuula videost, mis häält uks teeb: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles