KLÕPS ⟩ Khloe Kardashian oma vigadest ei õpi ja jäi jälle haledalt vahele

Elu24
Copy
Tõsielustaar Khloe Kardashian.
Tõsielustaar Khloe Kardashian. Foto: imageSPACE via www.imago-images.de/Scanpix

Tundub, et Khloe Kardashian oma vigadest ei õpi, sest tõsielustaar on taas kord pilditöötlusega vahele jäänud. Lisaks ärritas Khloe oma fänne postitusega, mille ta pühendas enda ekskallima sünnipäevale.

USA tõsielustaar Khloe Kardashian astus jälle ja küllap mitte viimast korda pilditöötlusega ämbrisse. Teravsilmsetele fännidele jäi silma kaks fotot, kus tõsielustaari kehakumerused olid fototöötlusega ebarealistlikuks tuunitud, vahendab Page Six.

Khloe otsustas probleemi lahendada sellega, et eemaldas postituse ja pani osa fotodest uuesti Instagrami. Kuid mis on hetkeks sotsiaalmeedias, jääb igaveseks internetti.

Valesti tuunitud pildid sattusid Twitterisse ja netirahvas ruttas kritiseerima. «Foolium on taustale pandud, et fototöötlust peita,» naeris keegi ühismeedias. «Halloo, miks nad neid pilte nii halvasti töötlesid?» imestas teine.

Fototöötlus ei ole aga ainus, mille pärast Khloe on sel nädalal kriitikat saanud. Kuna oma järgmise postituse pühendas Khloe ekskallima korvpallur Tristan Thompsoni sünnipäevale, siis tegi ka see osa inimesi pahaseks. Olgugi et Tristan on Khloe laste isa, jäi mees korduvalt vahele petmisega, mille pärast tõsielustaar ta ka maha jättis.

«Kullake, lõpeta selle mehe kiitmine, kes sulle nii palju valu ja häbi on toonud. See on praegu puhta lollus,» sõnas keegi Khloe postituse all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles