TEINE JUHTUM SAMAL PÄEVAL Pärnu veekeskuses eluohtliku olukorra lahendanud külastaja: selili lamades oli tal pea vee all

Copy
Tervise Paradiis
Tervise Paradiis Foto: Mailiis Ollino

«Ma ei kujuta ette, mis oleks võinud juhtuda, kui naine oleks olnud seal pikali edasi ja mees veel täie hooga talle otsa oleks lasknud,» kirjeldab Pärnus Tervise Paradiisis ohtlikku olukorda lahendama läinud Joanna. «Olukord lahenes vähem kui minuti jooksul ilma, et valveinstruktor oleks jõudnud sekkuda,» märkis Tervis Spaa Grupi juhatuse liige Jaan Ratnik külastajat tänades.

«Läksin koos lastega torusse ja lasin esimesena alla. Ootasin all last, kui märkasin, et kõrvaltorust alla lasknud vanem naisterahvas jäi selili vette lebama,» rääkis toimetusele laupäeval, 11. märtsil Pärnus Tervise Paradiisi veekeskust külastanud Joanna Ivask.

Kui kohe alguses ei osanud naine halba aimata, siis mõnekümne sekundi möödudes astus ta lähemale, et uurida, miks proua püsti ei tõuse ja kas temaga on kõik korras. «Võtsin tal käest kinni ja tõmbasin istuli. Ta oli täiesti šokis, ei tulnud sõnagi suust, proovis hingata, samal ajal kui tema tuttav meesterahvas täie hooga meile torust otsa lasi. Naine hoidis endiselt mu käest kõvasti kinni. Aitasin ta püsti ja siis juba mees küsis, mis siin toimub, et miks me seal seisame,» kirjeldas appi tõtanud Joanna olukorda. «Naine ei rääkinud endiselt veel sõnagi ja proovis jalule saada. Seejärel võttis mees ta enda käevangu ja aitas trepist alla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles