Mitu päeva kadunud Karin leiti surnuna

Copy
Leinaküünal.
Leinaküünal. Foto: Madis Veltman/Postimees Grupp/Scanpix Baltics

57-aastane Karin jäi kadunuks pühapäeval, 12. märtsil Tartu linnas, kui oli lahkunud oma uuest kodust Siili tänaval. Kolmapäeva hilisõhtul teatas politsei, et naine leiti, aga paraku surnuna.

Pühapäeval jäi Tartu linnas teadmata kadunuks 57-aastane Karin. Naise lähedased pöördusid tema otsimise palvega SA Kadunud poole 13. märtsi õhtul. Kohe samal õhtul alustas SA Kadunud Tartumaa piirkonna otsingugrupp otsinguid Karini viimasest teadaolevast liikumise punktist Siili tänava piirkonnas.

Politsei- ja piirivalveameti Tartu piirkonnavanem Siim Linnard sõnas, et kolmapäeval jätkusid kadunud naise otsingud Tartumaal nii Vasula kui ka Kõrveküla kandis, kuhu naine oli pühapäevase maaliinibussiga liikunud. Paraku Karinit neist piirkondadest leida ei õnnestunud.

Õhtul jätkunud otsingu käigus võtsid vabatahtlikud ühe laekunud vihje peale aga suuna Tartumaal Vedu külla, kus olla nähtud Kariniga sarnanevat naist ringi liikumas. Vabatahtlikest koosnev otsingumeeskond suundus kohalikku metskonda, kust kella 20.30 paiku leidsidki kadunud naise. Paraku leiti Karin surnuna.

Linnard ütleb, et naise surmas ei ole alust kahtlustada kuritegu, surnukehal väliseid vägivalla märke ei olnud, ent surma täpse põhjuse selgitamiseks saadetakse surnukeha kohtuarstlikku ekspertiisi.

Politsei- ja piirivalveamet tänab kõiki otsijaid ning tähelepanelikke inimesi, kes otsingumeeskonnaga neil päevil vihjeid jagasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles