LÕUNA-EESTI LOBAJUTT «Sellist kirja ei ole vabariigi valimiskomisjon saanud.» Lugu väidetavast valimispettusest ei leidnud kinnitust

Sten Talivee
Copy
Foto: Element5 Digital (Pexels) / Liis Treimann / Elu24 Kollaaž

Elu24 postkasti saabus vihje selle kohta, et Lõuna-Eesti ühes vallamajas on toimunud väidetavalt valimispettus. «Valimiskohas kasutati valimissedeleid, millel puudus siseküljel tempel ja kolme lõvi kujutis,» seisab vihjes. Vabariigi valimiskomisjon aga kinnitab: «Sellist asja nagu «eelvalimissedel» ei ole olemas.»

Elu24 postkasti laekus vihje selle kohta, et Facebookis ringleb postitus, kus väidetakse, et ühes Lõuna-Eesti rahvamajas on toimunud 5. märtsil valimispettus.

Postituses seisab tekst: «Aeg on valada õli tulle. Kui kohtud ei tööta, siis rahvas ongi parim kohus ise. Huumori-club'i on oma valimissupi korraldanud. Nüüd on aeg rahval valida oma esindajad. Mitte lasta end juhtida ja luua reeglid ise, sest Eesti kõrgeim võim on rahvas.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles