PÄEVAHOROSKOOP 14. märts: Jäär peab oma suhete üle mõtlema, Kaljukitseni võib jõuda eksitavat infot

Copy
Foto: shutterstock.com

Töökat teisipäeva!

JÄÄR

Mõtle oma suhete üle. Milliseid muudatusi selles vallas sooviksid? Kellega tahad lähedasemaks saada, keda ootad oma ellu?

SÕNN

Võta rahulikult, ära kiirusta äriplaane ellu viima ega tehinguid ette võtma. Oht rahaasjus valesid otsuseid langetada on suur.

KAKSIKUD

Marsi ja Neptuuni pingeseisu mõjul ei õnnestu sul keerukate olukordade lahendamine. Sa ei taha vastutust võtta, eelistad põgeneda.

VÄHK

Viimasel ajal on sul tulnud omajagu tegeleda mineviku teemadega. Midagi on juba selgeks saanud, midagi siiski veel läbi töötamata.

LÕVI

Ühiskonnas toimuv läheb sulle korda. Sulle tundub, et midagi on valesti ja tahaksid seda muuta, kuid ei pruugi selleks võimalust näha.

NEITSI

Kui sulle pakutakse uut tööülesannet või lausa uut ametikohta, võta kindlasti mõtlemisaega. Otsust teha on täna veel vara.

KAALUD

Sisemine pinge kasvab. Oled emotsionaalne ja sulle lähevad teiste inimeste tegemised väga korda. Tahad neile toeks olla.

SKORPION

Päev, mil eelistaksid ilmselt omaette olla. Et saaksid puhtalt lehelt edasi minna, tuleb esmalt millegagi minevikust rahu teha.

AMBUR

Eelistaksid kodus olla. Vajad rahu ja vaikust selleks, et oma mõtteid mõelda. Fantaasia on eriti lennukas, unistad suurelt.

KALJUKITS

Sinuni võib jõuda eksitavat infot. Ära võta kõike kuuldut puhta kullana, niisamuti ei tasu täna kellegi teise soovituse järgi koheselt tegevusse tormata.

VEEVALAJA

Sul võib tekkida tahtmine kellegi teise soovide rahuldamiseks suurem rahasumma välja käia. Enne tegutsemist tuleks üheksa korda mõelda.

KALAD

Raske on püsida tänases päevas, juba unistad sellest, mida sa edaspidi teha võiksid. Kõige lihtsam on unistustemaale põgeneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles