HEA UUDIS MEESTELE Playboy ajakiri tuleb tagasi – veidi teisiti, kuid sama seksikalt

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Playboy ajakirja esikaanel võis näha ka tuntuid staare, näiteks Pamela Andersoni, kes oli kaanestaar 2016. aasta alguses.
Playboy ajakirja esikaanel võis näha ka tuntuid staare, näiteks Pamela Andersoni, kes oli kaanestaar 2016. aasta alguses. Foto: Reuters/ScanPix

Rõõmustav uudis meestele ja Playboy jänkude fännidele: populaarne meesteajakiri tuleb pärast mitmeaastast pausi tagasi! Seda küll uues kuues, kuid sama seksikalt.

Playboy toob legendaarse ajakirjaga tagasi ja kavatseb menukaks kujunenud OnlyFansi platvormiga rinda pista, vahendab New York Post.

2020. aastal koroonaviiruse pandeemiale alla vandunud ja pika ajalooga meesteajakirja trükkimise peatanud Playboy naaseb selle aasta teises pooles digitaalsel kujul. Playboyst saab sisuloojate platvorm, mis on kõrgema tasemega, turvaline ja eksklusiivne alternatiiv OnlyFansile.

Teisisõnu on Playboy jänkudest saamas Playboy sisuloojad, kes oma lehekülgedele eksklusiivset sisu loovad ja digiajakirja kaanel poseerivad.

New York Post avaldas ka esimese digiajakirja kaanestaari, kelleks on Amanda Cerny. Playboy sisuloojana on Cerny teeninud juba miljon dollarit, seda tänu platvormi testimiseks loodud algversioonile Centerfold. Viimane valmis 2021. aastal ja seda promos räppar Cardi B sõnadega: «Loominguliselt vaba, artisti väljenduslikkus ja sekspositiivne.»

Just nagu OnlyFansis saavad sisuloojad Playboy digitaalsel platvormil raha teenida tänu oma tellijatele.

Playboy avaldas, et peagi loobuvad nad Centerfoldi nimest. «Meie Playboy sisuloojate platvorm on 21. sajandi Playboy ajakiri,» avaldas brändijuht Rachel Webber. 

Erinevalt OnlyFansist ei saa Playboy platvormiga liituda igaüks. Playboy platvormiga liitumiseks peab saatma avalduse ning toimetus võtab avalduse kas vastu või lükkab tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles