OLE TUGEV, MU KALLIS! ⟩ Julia Navalnaja võttis oma mehest rääkiva doki eest vastu Oscari (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa opositsiooniliidri Aleksei Navalnõi naine Julia Navalnaja (punases kleidis) võttis 12. märtsil 2023 USAs Los Angeleses vastu Oscari, mille sai ta mehest rääkiv dokumentaalfilm, tehes seda koos režissöör Daniel Roheriga.
Venemaa opositsiooniliidri Aleksei Navalnõi naine Julia Navalnaja (punases kleidis) võttis 12. märtsil 2023 USAs Los Angeleses vastu Oscari, mille sai ta mehest rääkiv dokumentaalfilm, tehes seda koos režissöör Daniel Roheriga. Foto: EPA/ETIENNE LAURENT/SCANPIX

USAs Californias Los Angleses jagati 95. korda Ameerika filmiakadeemia auhindu Oscareid. Gaalal astus lavale ka Venemaa opositsioonijuhi Aleksei Navalnõi naine Julia Navalnaja, kes pidas lühikese kõne ja pöördus oma mehe poole. Temaga koos olid seal tema ja ta mehe lapsed Daša ja Zahhar.

Dokumentaalfilm «Navalny» («Navalnõi») sai parima dokumentaali Oscari, mille võttis koos Navalnajaga vastu režissöör Daniel Roher, kes omistas auhinna nii Navalnõile kui kõikidele poliitvangidele maailmas, kirjutab themoscowtimes.com. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles