NÄDALAPROGNOOS ⟩ Ees on tormised päevad: kummalised asjaolud võivad uduloori alt välja pääseda

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 13. kuni 19. märts 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Sel nädalal viibimine kuutsükli viimases faasis, mis lõppeb 21. märtsil toimuva kuuloomisega. Seega energia on kahanemas ning enamasti toimub täiskuuga kaasnenud sündmuste ja arengute lahendamine ja lõpetamine. Lisaks lõppeb ka terve aastane kasvutsükkel, et uus kevad ja kasvamine saaks alata.

Nädal saab olema üsna kummaline, kuna domineerivad Neptuun, Kalade sodiaagimärk ja nendega tekkivad pingeseisud. Paistab, justkui keriks üles suurem segadus ja torm, mille eesmärk on kõik ebavajalik maha raputada, millel uude kasvutsüklisse enam asja pole. Õhustik on rahutu, aga samas ka väga väsinud.

Kergem on haigestuda, teelt libastuda, sihti kaotada ning igasugustesse segastesse asjaoludesse sattuda. Sel nädalal võib tunduda, justkui tuleb ekselda udus ning pilt kuidagi «lainetab». Kõige parem oleks võimalusel end kõigest ebavajalikust vabastada. Lisaks on vaja usaldada intuitsiooni, sest mõistus võib vedada alt.

Nende seisude all võivad kergesti tulla välja pettused ja libastumised, ent kuna suhtlemine on hägustunud, võib ka kergemini teiste poolt petetud saada. Kõige parem on võtta endale ruumi ning tegeleda vaid esmavajalikuga - niikuinii on energiatase nüüd ka üsna madal. Järgmine nädal toob uue selguse ning aitab näha kõike uuest perspektiivist. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Kolmapäeval jõuab Marss kvadraati Neptuuniga, kuigi mõju on tunda juba alates esmaspäevast. Ühelt poolt see seis vähendab motivatsiooni, eluenergiat ning tahtejõudu - tundub, nagu tegevus muutuks kuidagi sihituks. Samal ajal juhivad tegevust rohkem alateadlikud impulsid, varjatud motiivid, aga ka unistused ja fantaasiad, mis loovad illusioone. 

Osavamad oskavad suunata seda energiat loomingusse ja spirituaalsesse tegevusse, kuid üldiselt käituvad inimesed sel ajal ebaratsionaalsemalt ning tunnevad väsimust või pidetust. Sellel seisul on ka omadus panna inimest olukorda, kus tuleb välja midagi, mida ta on püüdnud varjata (eriti neid, kellel on ka isiklike seisude järgi aeg karmavõlgasid tasuda). 

Siin on ka oht kellegi pettuse ohvriks langeda. 

Neljapäeval on Päike ühenduses Neptuuniga ja kvadraadis Marsiga, Merkuur ühenduses Neptuuniga, Veenus kvadraadis Pluutoga - milline päev! Midagi siin toimub. Sisuliselt on Päike, Merkuur ja Neptuun tegemas kolmikühendust Neptuuniga ja siis kolmekesi pingeaspekti kvadraati Marsile Kaksikutes. Paistab, et toimub mingisuguse tegevussuuna lahustumine, tühistumine või ebaõnnestumine, mida on aetud juba alates 20. augustist, mil Marss sisenes Kaksikutesse. 

Paraku on siin ka oht, et tehakse ebamääraste tunnete ajel mingisugune samm, mis toob kaasa suure kaotuse, pettumuse, pettuse ja mõjub saboteerivalt. Loodetavasti ei võeta sel ajal vastu mingit tulevikuga seotud suurt otsust, kui see just ei tühista eelnevat düsfunktsionaalset korda. 

Käib ka vana võitlus väärtuste üle, millegi omamise üle ja ressursside üle. Päev on pingeline ja üsna kurnav. Veenuse-Pluuto kvadraadi ajal on mõlemad planeedid kriitilises lõpukraadis, mis jätab ruumi impulsiivsuseks. 

Loe ka: PINEV AEG 〉 Viibime ajalises portaalis, kus võib juhtuda palju ootamatut: kriitilised kraadid muudavad mängu

Reedel jõuab Päike täpsesse ühendusse Merkuuriga, Merkuur kvadraati Marsiga. Jätkuvad vaidlused, mis on samas kuidagi ebaloogilised, põhinevad projektsioonil või vääral ettekujutusel või lihtsalt arusaamatusel. Info liikumine on häiritud ning samas ärritutakse sõnade üle kergesti. On ka võimalik, et tegeletakse ja võideldakse mingite valede vastu, keegi tahab kedagi paljastada. Otsitakse taga selgust ja tõde, kuid hetkel on pilt ähmane. 

Ent reedel siseneb ka Veenus Sõnni, hakates kõikidesse suhetesse rohkem rahu ja püsivust tooma. 

Laupäeval viibib Veenus sekstiilis Saturniga - mõlemad on 1º11’. Mõju on tunda juba reedeõhtul ning see toob viimaks rahu, stabiilsust ja tasakaalu pärast segase ja rahutu energiaga päevi. Paistab, et kõigele vaatamata jõutakse mingisuguse tõhusa lahenduseni. Suhted stabiliseeruvad. Jõutakse küpsemate ja mõistlikumate seisukohtadeni. 

Pühapäeval jõuab Merkuur sekstiili Pluutoga - mõte selgineb ja läbinägelikkus kasvab. Nüüd hakatakse millestki sügavamalt aru saama. Kõik vestlused võtavad sisukama ja sügavama tooni. Oluline on jõuda mistahes probleemi tuumani ning praegune seis soosib seda. 

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval 10.49–14.06

Reedel 16.10–16.25

Pühapäeval 12.32–17.12

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles