«Ta oli lihtsalt...» Hugh Granti käitumine Oscaritel lõi netirahva kahte leeri (3)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Briti näitleja Hugh Grant koos abikaasa Anna Elisabet Ebersteiniga tänavusel Oscarite galal.
Briti näitleja Hugh Grant koos abikaasa Anna Elisabet Ebersteiniga tänavusel Oscarite galal. Foto: Reuters/ScanPix

Glamuursele Oscarite õhtule oli kutsutud ka Briti näitleja Hugh Grant, kes oli netirahva arvates punasel vaibal intervjuud andes veidi tõre.

Suurejoonelise Oscarite õhtu eel kandis telekanal ABC üle punasel vaibal toimunud melu. Reporteriks oli seal tänavu pluss-suuruses modell Ashley Graham, kes staare intervjueeris. Üheks staariks osutus Briti näitleja Hugh Grant, kes netirahva arvates aga Grahamiga eriti ebaviisakalt käitus.

Reporterina tegutsenud modell esitas Briti näitlejale hulga standardküsimusi, näiteks, mille pärast ta auhindade jagamise puhul elevil on ja keda ta võitjate seas näha sooviks. Grant ei näidanud küsimuste vastu üles suuremat huvi ja ta vastused olid põgusad. «Mitte kedagi,» vastas 62-aastane Grant küsimusele, kas ta kedagi toetab.

Sotsiaalmeedias Granti intervjuu väga positiivset vastukaja ei saanud ja näitlejat kritiseeriti karmilt, vahendab Page Six.

«Ashley Graham oli Hugh Grantiga intervjuu ajal nii armas ja professionaalne ja ta oli lihtsalt m**n,» kommenteeris keegi ühismeedias. «Hugh Grant on nõmedik. Ta oli Ashely Grahamiga punasel vaibal nii ebaviisakas! Rõve!» lisas teine Twitteris.

«Ole parem, Hugh Grant. Sind intervjueeriv inimene teeb seda nende jaoks, kes sinu filme vaatavad ja sulle raha tasku panevad,» viitas keegi sellele, et Grant peaks oma fänne silmas pidama.

«Milline ülbik. Mitte et me ei oleks seda varem teadnud,» lisas järgmine. 

Oli ka neid, kes astusid Granti kaitseks välja. «See ei olnud ebaviisakas. Lihtsalt piinlik ja ebamugav,» kostis üks, teine lisas: «Mulle meeldib! Hugh on lihtsalt Hugh.»

Mõned kritiseerisid hoopis küsimusi, mida Graham näitlejalt küsis, ja oli ka neid, kes väitsid, et punasele vaibale reporterina sattunud modell oli lihtsalt halb valik.

Vaata sotsiaalmeedias palju sahinaid tekitanud intervjuud:

Granti terav iseloom pole Hollywoodis saladus. Veidi enne Oscarite õhtut tunnistas näitleja intervjuus, et ta näitas ühele kohalikule naisele filmivõtetel keskmist sõrme. «Läksin endast välja, kui naist esimesel päeval silmapiiril nägin. Eeldasin, et ta on stuudiojuht, kes oleks pidanud paremini teadma.»

«Siis selgus, et ta on sõbralik kohalik naine, kes ühte noort tüdrukut saatis.» Grant ise kirjeldas vahejuhtumit kui midagi kohutavat ja tunnistas, et palus naiselt vabandust.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles