«OSTAN NÜÜD POEST VETT!» Tartlase joogiveekraanist lupsas välja tundmatu ussike: viimane kuu aega on mul vahetevahel kõht lahti olnud

Chrislin Metsanurm
Copy
vesi. veekraan.
vesi. veekraan. Foto: Pexels.com/Erakogu/Elu24 kollaaž

«See on lihtsalt rõve!» tunnistab tartlane Marge, kelle joogiveekraanist lupsas välja tundmatu putukas. Varem pole korteriomanik vee kvaliteedis miskit halba märganud, kuid nüüdsest ostab naisterahvas oma veevarud poeletilt. Tartu Veevärk sõnab, et filtri puudumise tõttu võis tundmatu putukas ronida toa poolt kraani sisse, kus ta siis ka elutses-paljunes.

Facebookis tartlasi ühendavas grupis jagas Maarjamõisas elav naisterahvas fotot putukast, kes tuli läbi köögikraani segisti talle tuppa. Marge (nimi muudetud, toimetusele teada) nendib, et segistil ei olnud sõela ees, seepärast ka tundmatu putukas kraanikaussi pääses. «Panin ta purki ja vette elama, alguses siputas ja tõstis pead, kuid nüüd tundub, et on surnud ning ei liiguta,» märgib ta.

Peale ootamatu putuka ilmumist kraanikaussi ei julge naine enda sõnul enam kraanivett juua. «See on lihtsalt rõve!» räägib ta. Viimastel nädalatel on tartlastele muret valmistanud nii Aura keskuse kui ka V Spa veest leitud Legionella bakteri teema. «Need juhtumid on pannud mind mõtlema ja nüüdsest ostan poest vett,» ütleb Marge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles