KLÕPS ⟩ «Aitäh, et taastasid mu usu armastusse ja õnne.» Grete Griffin jagas pulma-aastapäeva puhul romantilisi pilte (3)

Elu24
Copy
USA profisportlane Robert Griffin III ja Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin.
USA profisportlane Robert Griffin III ja Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii

USA profisportlane Robert Griffin III ja Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin tähistavad enda viiendat pulma-aastapäeva ja jagavad oma rõõmu ka sotsiaalmeedias.

«Head aastapäeva, mu arm! Viis aastat on mööda lennanud, aga nad ütlevadki, et aeg lendab, kui sul on lõbus, ja minul on olnud parim aeg elus,» jagas Grete Griffin Instagramis.

«Möödunud on viis aastat sellest, kui me ütlesime jah-sõna. Viis aastat tingimusteta armastust ja naeru... Ja palju beebisid. Sa oled mu hingesugulane ja mu elu armastus. Ma pole kindel, mida ma siin elus õigesti tegin, et sind oma mehena ära teenisin, aga oh sa poiss, kuidas mind sinuga õnnistatud on,» tänas Grete abikaasat.

Grete postitas tähtsa päeva puhul ka teise pildi paarist, tänades taaskord enda abikaasat.

«Aitäh, et taastasid mu usu armastusse ja õnne. Aitäh, et oled parim inimene, keda tean. Aitäh, et esitad mulle väljakutseid, motiveerid mind ja inspireerid mind ja kõiki meie nelja last olema parimad versioonid endast. Sina oled liim, mis hoiab meid koos ja teeb meid tugevaks. Jumal teadis, mida ta sinuga teeb,» väljendas Grete armastust ja tänulikkust Instagrami postituses.

Türilt pärit Grete Griffin läks 2012. aastal USAsse õppima ja tutvus seal oma tulevase abikaasa, Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robert Griffin IIIga. Paar abiellus 2018. aastal ja nende peres kasvab lisaks vastsündinule kaks tütart: 2017. aastal sündinud Gloria ning 2019. aasta septembris sündinud Gameya.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles