KUULSUSEGA KOHTINGUL Merilin Mälk avameelselt viimase suhte lõppemisest: mul oli nii piinlik (1)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy

«Minu jaoks oli see trauma ja kõik oma traumad ma unustan ära.» 22-aastane lauljanna Merilin Mälk jagab avameelselt, kuidas aastatetagused koolikiusamised, avalik lahkuminek ja eelnevatest suhetest tekkinud traumad teda mõjutanud on ning miks tal on täna väga raske kellegagi sõbrannaks saada. Vaata videot!

Seekordses «Kuulsusega kohtingul» video-podcast'is viisime endaga Faehlmanni restorani noore lauljatari Merilin Mälgu, kes üllatas juba esimesi ampse võttes, et on viimasel ajal juurde võtnud. «Lausa kaks kilo,» naerab ta. «Kui mind on nii vähe, siis see on minu jaoks palju,» sõnab vaid 154 cm pikkune Merilin, kes enda sõnul tegelikult kaalust ei hooli.

Tema arvates võis kaal tõusta seetõttu, et jättis hiljuti suitsetamise maha. «Läks paljuks minu jaoks. Peaaegu kolm aastat konstantselt tegin seda vastikut e-sigaretti ja ühekordseid ka veel! Selle peale kulus tohutult raha,» tunnistab lauljatar, kes on uhke, et on enda sõltuvuse käsile võtnud.

«Väga palju oli neid momente, kus ma tundsin ärevust, kui mul ei ole seda,» tunnistab ta. Kuid kõige olulisem põhjus, miks Merilin suitsetamisest loobuda otsustas, on tema kirg - pikamaajooks, mida ta enam teha ei suutnud, sest jaks on otsa saanud.

22-aastane Merilin tunneb, et on viimase aastaga sirgunud neiust naiseks. «See hüpe käis ära küll minu jaoks,» tunnistab ta, kuid peab enda sõnul end veel tatikaks.

Merilin Mälk. «Kuulsusega kohtingul» salvestus Faehlmanni kohvikus. Tallinn.
Merilin Mälk. «Kuulsusega kohtingul» salvestus Faehlmanni kohvikus. Tallinn. Foto: Taavi Sepp

Lootusetu romantik

Merilin on viimased kaks aastat olnud vallaline. «Ma vist ikkagi ootan seda printsi,» tunnistab ta. Enda sõnul on tal viimasel ajal igav, sest eraelus ei toimu mitte midagi. «Ma lihtsalt ei lase endale kedagi ligi,» põhjendab ta üksiolemist.

Lauljatar ei käi enda sõnul kohtingutel ega kohtu praegu paljude inimestega. «Deitimine on minu jaoks võõras,» tunnistab ta. Kuigi Merilin saab igapäevaselt noormeestelt sõnumeid, on need tema jaoks juba liiga tavaliseks muutunud. Tema tahab põnevust ning kohata uut armastust päriselus, mitte sotsiaalmeedias.

«Kohtud kellegagi kuskil poes, piimapakk kukub maha ja tõstate üles,» kirjeldab ta ideaalset hetke, kuidas võiks tema kohtuda enda printsiga.

Merilini sõnul on kõik tema sõbrad suhtes ning koos väljas käies tunneb ta end tihti viienda rattana vankri all. See tunne inspireeriski teda kirjutama uut lugu «Kustuta janu», sest tal on igatsus millegi või kellegi vastu, ning ainus, mis selle janu kustutada saaks, oleks just see keegi õige.

Partnerid peavad olema teineteise fännid

«Ma olen olnud suhtes inimesega, kes ei olnud mu fänn. Ei fännanud minu maailmavaateid, mu hobisid, tegevusi, ütlemisi, igat liigutust ei fännanud lihtsalt. Ja siukest asja ei taha ma enam iial,» räägib Merilin.

Tema jaoks on oluline, et partnerid oleksid teineteise fännid ning toetaksid üksteist igas tegevuses.

Viimase kahe aasta jooksul ei ole Merilin enda sõnul potentsiaalset peigmeest kohanud. «Ma ei ole lasknud ligi. Ikkagi mingisugune blokk on ees,» tunnistab ta, kuigi tõdeb, et armub ka kergesti. Blokk tuleb ette siis, kui ta kellelegi ise päriselt meeldib. Siis ei meeldi enam noormees ise Merilinile.

«Mehed tahavad ju taga ajada, me tahame ka ju. Me tahame mängida millegipärast.»

«Kuulsusega kohtingul» salvestus Faehlmanni kohvikus. Saatekülaline Merilin Mälk ja saatejuht Aleksandra Jürman.
«Kuulsusega kohtingul» salvestus Faehlmanni kohvikus. Saatekülaline Merilin Mälk ja saatejuht Aleksandra Jürman. Foto: Taavi Sepp

Eksidest ei saa üle ega ümber

Merilin ja juutuuber Andrei Zevakin jäid esimest korda paarina kaamera ette 2020. aasta veebruaris Eesti Laulu esimeses poolfinaalis. Noored tutvusid eelneva aasta novembris, kui Andrei kutsus Merilini oma lauluvõistluse teemalisse taskuhäälingusse. Sealt sai alguse nende suhe.

2021. aasta aprillis teatas aga Merilin Instagramis, et tema ja Andrei teed on lahku läinud. Kui esialgu oli juttu, et lahku mindi sõbralikult ja tulemas on isegi ühiseid projekte, hakkasid peagi välja kooruma lahkumineku tegelikud põhjused.

Merilin tunnistas video-podcast'is «Kuulsusega kohtingul» esmakordselt ilustamata tõe, mis peitus nende lahkumineku taga.

Uurides, miks nad lahku läksid, ütles Merilin, et ega ta ise ka täpselt ei tea. «Eks ma olin ka noor ja tegin ka lollakaid asju. Mõlemad käitusime lollakalt ja päeva lõpuks see viiski meid lahku,» vastab neiu esmalt.

Kui aga küsisime, kas Andrei pettis Merilini, oli vastus jaatav. «Minu jaoks tegi see kõik kordades lihtsamaks,» räägib ta lahkuminekust. «Ja ma nutsin oma silmad peast esimesed päevad, sest ma ei teadnud sellest,» tunnistab Merilin, kes petmisest teada saades muutus tuimaks ja tundetuks.

Merilin tundis piinlikkust, et oli lolli olukorda pandud. «Ma mõtlesin, et kuidas keegi, kellega ma olin koos, tekitab mulle sellise piinlikkuse,» nendib ta.

Petmist Andrei aga Merilinile ise üles ei tunnistanud. Seda kuulis neiu kellegi kolmanda käest. See oli Merilini sõnul tema jaoks kergem. 

Kuna lahkuminekust on möödas juba aastaid, tunnistab Merilin, et ta päris täpselt ei mäletagi, mis kõik sel ajal toimus.

«Minu jaoks oli see trauma ja kõik oma traumad ma unustan ära.»

«Neid emotsioone on olnud nii palju ja oleks ma teadnud, et avalikkuse ees see asi saab olema nii raske ja see venib nii pikale... See on olnud raske mu jaoks,» tunnistab Merilin.

Tänaseks on Andrei ja Merilin ka omavahel rääkida saanud ning vimma ekside vahel ei eksisteeri.

Südamesõbrannad ei tule kergelt

«Mul läheb väga kaua aega, et saada kellegagi sõbrannaks.»

Enamik Merilini sõpradest on mehed. Sõbrannasid on tal pigem vähem. Seda põhjusel, et Merilin ei usalda naisi. Ning alles hiljuti sai ta ka aru, kust tekkis tema trauma naistega. 

Merilini sõnul kiusati teda koolis. Merilini sõnul võis selle põhjuseks olla kadedus. Kuna lauljatar oli gümnaasiumi ajal hõivatud superstaarisaate võtetega, käis ta väga vähe koolis ja tegi rohkem kaugõpet. Klassiõdedel oli seda aga raske mõista ning sealt hakkas tulema kommentaare, mis Merilinile meelde jäid ja trauma tekitasid. Sealt tekkisid ka usaldusprobleemid.

Tänaseks üritab aga neiu enda usaldust naiste vastu kasvatada. «Mul läheb aega, et usaldada. Ärge mõistke seda hukka!» tahab Merilin kõikidele naistele edasi öelda.

Et teada rohkem, vaata täispikka video-podcast'i Meriliniga siin ja praegu!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles