TV3 avaldab, miks «Stuudio» saatejuht Katri Teller ekraanilt lahkub

Elu24
Copy
Katri Teller  FOTO: Tv3
Katri Teller FOTO: Tv3 Foto: TV3

Neljapäeval teatas TV3 saadet «Stuudio» juhtinud Katri Teller ootamatult, et ei jätka enam saatejuhina. 

2022. aasta septembrist Marko Lõhmuse ja Eero Reinu kõrval uudistesaadet «Stuudio» juhtinud Katri Teller teatas sotsiaalmeedias, et paneb «Stuudio» saatejuhi ameti maha.

«Selleks, et elus edasi liikuda, tuleb meil teha valikuid. Peale hoolikat kaalumist olen otsustanud lõpetada teekonna TV3 «Stuudio» saatejuhina,» kirjutas Teller enda Instagrami story's. «Tänulik kogemuse eest!» lisas ta.

Kui TV3 ega Katri Teller neljapäeva õhtul ootamatut uudist pikemalt ei selgitanud, siis nüüd avab TV3 ühismeedias selle otsuse tagamaid.

«Armas Katri Teller, täname Sind sära, energia ja põnevate teemade eest, mida koos Sinuga sündinud «Stuudio» saatesse tõid!» alustavad nad postitust.

«Igaõhtune otse-eeter telesaates nõuab vaieldamatult palju aega ning arusaadav, et Sinu kiire elutempo juures – podcast'id, õpingud, investeerimine, rahatarkuse jagamine ja muud erilised ettevõtmised – tuleb teha valikuid,» nentis TV3, soovides Tellerile jõudu edaspidiseks. «Soovime Sulle kogu TV3 pere poolt palju edu ja jätkuvat pärituult tiibadesse! Uute kohtumisteni teleekraanil.»

Katri Teller
Katri Teller Foto: Tairo Lutter / Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles