KUULSUSEGA KOHTINGUL ⟩ Artjom Savitski: heiterid on väga olulised video levikule

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy

«Ma peitsin oma eraelu vaiba alla, aga mingi hetk otsustasin, et mul on savi,» Muusik Artjom Savitski jagab avameelselt, kuidas ta on praegu oma elu kõige õnnelikumas suhtes, miks ta seksuoloogi juurde pöördus ning kuidas nõmedad netikommentaatorid talle hoopis suureks kasuks on. Vaata video-podcast'i!

Seekord viisime endaga kohtingule muusik Artjom Savitski (31), kellega nautisime õhtusööki õdusas Weis Restos, mille hõrgutavad road viisid keele alla ning teenindajate soe suhtumine tekitas tunde, et ei tahakski restoranist lahkuda. Artjom näitas juba esimesel kohtumisel, milline härrasmees ta on ning tõi saatejuhile kimbu roosasid roose. See räägib mehe kohta nii mõndagi.

Artjomiga maha istuda oli esimesest hetkest väga mugav, sest ta on tegelenud aastaid inimestega suhtlemisega ning oskab ülimalt hästi jääd murda. Ta on väga avatud inimene ning tunnistab juba kohtingu alguses enda viimaste aja tegemistest rääkides, et lasi endale hiljuti otsaette Botoxit süstida.

Tema nägu on juba ammu olnud tema ebakindlus. Teismelisena tekkis Artjomil akne ning aastaid hiljem on armid alles hoolimata sellest, et ta on neid korduvalt laseri all siluda lasknud. Otsaesised kortsud tekkisid Artjomil samuti juba teismelisena. «Mul olid juba 16-aastasena siuksed vaod, et istuta või kartulit,» naerab ta.

Artjom Savitski.
Artjom Savitski. Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi Artjom on avaliku elu tegelane, hoidis ta pikemat aega avalikkuse eest saladuses enda kallimat Kerttut, kellega tähistati 5. juunil esimest aastapäeva. «Ma peitsin oma eraelu vaiba alla, aga mingi hetk otsustasin, et mul on savi. Ta on ilus naine ja miks ma pean seda peitma teiste eest,» räägib Artjom lõpuks suhte avalikustamisest.

Suhte dünaamikast rääkides tunnistab muusik, et esimesed kolm kuud möödusid neil koduseinte vahel filme vaadates ning koju tellitud toitu süües. Nagu ikka paaridele kombeks, võtsid nad suhte alguses kaalus juurde.

«Ma tean, et suhete puhul on alati alguses see, et sa lähed nii mugavaks ära ja sul ongi mõnus ja sul ei olegi mitte midagi rohkem vaja väljaspool seda mulli, kus te sees olete,» räägib Artjom, lisades, et ühel hetkel tuleb aga mõista, et nii ei saa enam jätkata ning mäki asemel tuleks tervislikult toituda. Nüüdki teevad nad Kerttuga TikTokis otseülekandeid, kus sadade silmapaaride ees maitsvaid tervislikke eineid kokkavad.

Paarike kiirgab enda armastust läbi telefoniekraani. Nende vahelist keemiat on raske mitte märgata. Artjomi sõnul ei ole ta kunagi suhtes end nii vabalt ja hästi tundnud kui Kerttuga. Ja selle üle on ta väga õnnelik.

Artjom Savitski, Aleksandra Jürman.
Artjom Savitski, Aleksandra Jürman. Foto: Mihkel Maripuu

Küll aga on uue suhtega tulnud esile teemad, mida mees aastaid käsitlenud ei olnud. Artjom jagab, et käis hiljuti seksuoloogi juures. See oli talle niivõrd huvitav kogemus, et ta tundis, et peaks üleüldse sukelduma oma probleemidesse ja tegelema rohkem vaimse tervisega.

Muusik tunnistab, et tal on näiteks jalgadega huvitav suhe. Ilusa pediküüriga ilusad varbad on need, mis Artjomi kütkestavad. Kuid koledad varbad on tema silmis täiesti eemaletõukavad. Mees nendib, et kuldset keskteed ei ole – ta kas armastab jalgu või vihkab neid. «Ikkagi, see peab olema mingi psühholoogiline asi,» mõtiskleb Artjom.

Artjom Savitski.
Artjom Savitski. Foto: Mihkel Maripuu

Artjom on TikTokis päris kuulus. Tal on seal üle 56 000 jälgija ning hulganisti fänne. Samas leidub ka neid, kes Artjomi sisus kahtlevad, kuna muusikule meeldib tihti naist kehastada ja erinevaid sketše teha.

@artjomsavitski #duet with @Artjom Savitski peaks iga päev selliseks end tegema? 😝 #eesti #estonia #mua #artjomsavitski #7 ♬ Foorid - Artjom Savitski

Artjom aga ei tunne enda videote pärast piinlikkust. Hoopis vastupidi. Tema sõnul on see isegi hea, et tal TikTokis ka vihkajaid on. «Heiterid on väga väga olulised. TikTok on ju väga hea platvorm, sest mida rohkem on sul kommentaare, seda rohkem see video levib, aga ega TikToki algoritm ju ei loe, kas need kommentaarid on positiivsed või negatiivsed,» seletab muusik. Seega tuleb välja, et vihkajaid on videote levimiseks lausa vaja.

Artjom Savitski, Aleksandra Jürman.
Artjom Savitski, Aleksandra Jürman. Foto: Mihkel Maripuu

Uurides, milliseid matuseid Artjom saada sooviks, ütleb mees, et selleks oleks tal vaja projekti plaani, kuid kõige tähtsam on see, et oleks inimesi, kes sinna tuleksid. «Ma tahan, et mu matustel mängiks mõni minu laul. Ma tahaks, et ma oleks elu lõpuni välja nii hea inimene, et oleks inimesi, kes tuleks mind mälestama. Ma ei taha surra enne oma vanemaid. Ja pigem ma tahaks, et see oleks pidu,» räägib Artjom.

Sellest ja paljust muust kuuleb taskuhäälingu «Kuulsusega kohtingul» avameelsest osast Artjom Savitskiga siin ja praegu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles