Kristina Pärtelpoeg paneb «Vallalise kaunitari» hurmurid oksjonile: Kaspar lubas võitjale massaaži teha!

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Foto: Elu24 kollaaž / Taavi Sepp / Marleen Muhuste

Täna, 10.03, toimub Võrumaal Club Tartus ülikuum oksjon, mille parimad panustajad saavad veeta õhtu tõsielusaate «Vallaline kaunitar» ja Põhja-Tallinna hurmuritega. Võidetud noormeestega tulevad kaasa ka magusad kinkekotid. Heategevuslikku oksjonit juhtiv Kristina Pärtelpoeg lubab, et õhtu on täis üllatusi.

«Mul on väga põnev roll täna juhtida heategevuslikku oksjonit, kus naistepäeva puhul lähevad loosi «Vallalise kaunitari» ning ansambli Põhja-Tallinn kutid. Meie hurmurid ja koostööpartnerid on iga noormehega välja pannud väga korralikud auhinnad,» räägib Kristina Pärtelpoeg tänaõhtusest üritusest.

Mis siis oksjonile täpsemalt läheb?

Kristina sõnul ei saa oksjonil võidetud noormehega päris koju kõndida, kuid parimate kinkidega kostitatakse panustajaid küll. «Tegelikult läheb iga noormehega kaasa korralikud kinkekotid parimatelt juustebrändidelt – KEVIN.MURPHY, Davines ja Olaplex. Kaspar Rooni lubas üllatada ka enda massaaži kinkekaardiga ja Põhja-Tallinnalt kauplesime välja juubelikontserdi pääsmed, kus 28. aprillil lisaks Põhja-Tallinnale esinevad veel Genka, Arop, AG jpt,» räägib Kristina.

Jokkeriks on aga Club Tartu välja pandud «Mystery baarikrediit», mis läheb iga noormehega ümbrikuga kaasa. Oksjonilt võidetud kohting kuulsusega kestab täpselt senikaua, kuni jagub salapärasest ümbrikust ühist baarikrediiti. Seejuures ei tea ei oksjonil pakkujad ega ka noormehed ise, kui palju neile kaasa antud ümbrikus krediiti on.

Nii et osaleda tasub igal juhul – võitja saab teha heategevust, veeta toredalt aega ning väga korraliku kinkekoti.

Iga kogutud euro läheb heategevuseks

«Annetame selle MTÜ-le Eesti SV Tugigrupid, kes teeb väga tänuväärset tööd seksuaalvägivalla all kannatanud ohvritega. Eelmise aasta lõpust loobus Tallinna linn nende tegevuse rahastamisest ning praegu saavad nad jätkata tugigrupiga üksnes tänu lahkete inimeste annetustele. Seega, iga kogutud euro läheb õigesse kohta,» räägib Kristina, kes soovitab varuda sularaha kõigil, kes kavatsevad täna Club Tartus panustama hakata!

Foto: Erakogu

Kui Club Tartu naistepäevaoksjonile ei jõua, aga sooviksid ikka MTÜd Eesti SV Tugigrupid aidata, saad enda panuse saata otse tugigrupi kontole. Iga panus loeb!

EE631010220290532226

MTÜ Eesti SV Tugigrupid

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles