«JÕHKER VERETÖÖ KÄREVERE TEEMAJA JUURES» ⟩ Genka ja Dew8 avaldasid tarantinoliku videosingli

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Multitalent Dew8 ja riimimeister Genka.
Multitalent Dew8 ja riimimeister Genka. Foto: Martti Sepp

Auhinnatud hiphopiduo Genka ja Dew8 esitleb uut singlit «Jõhker veretöö Kärevere teemaja juures» ja selle ametlikku muusikavideot. Lugu on sissejuhatus albumile «Doom», mis nägi ilmavalgust 7. märtsil.

Multitalent Dew8 ja riimimeister Genka ühendasid 2021. aastal jõud ning valmis kriitikute poolt kiidetud ja auhinnatud kauamängiv «Oleg». Nüüd on duo maha saanud uue šedöövriga «Doom», mille juhatab sisse tõsielulistel sündmusel põhinev videosingel «Jõhker veretöö Kärevere teemaja juures».

«Sõitsin Tartusse Dew8 juurde Ö Stuudiosse ja Tallinnast startides panin ta biidid autos üürgama,» meenutab Genka. «Kui Tartu lähedal Käreveresse jõudsin, olin roolis juba kolm lugu välja mõelnud. Tegin peatuse, astusin autost välja ja tabasin end mõttelt, et põhimõtteliselt ma nagu slay’isin kõik need kõlanud biidid.»

«See lugu on Tartu-Tallinna suurepärase koostöö vahelüliks. See maantee on kurikuulus, kus toimuvad matsud, kirjutatakse peas albumeid ja kuulatakse mussi. Epp Kärsin ütles ka midagi, mis seal tehakse. Aga mis on kõige tähtsam – see on kõik Tarantino kastmes,» lisab Dew8. «Piprane. Tšilline. Mõrvarlikud Doris Kareva ja Betti Alveri kehastused. Ja loomulikult klassikaline Cadillac. Tehke muusikat ja ärge tehke sõda. Laske riime, mitte inimesi! Kasutage oma loomingut, et tulistada endast kõik mõtted välja.»

Värsket singlit saadab tarantinolik muusikavideo, mille autor on legendaarne Masa. «See video peegeldab viimase aasta olukorda. Meie kõigi tegevust saadavad kaudselt või otseselt taparelvade helid ja sõda,» seletab Genka.

«Ja mitte ainult Ukraina sõda, sest me sõdime siin omavahel iga päev, aga hoopis arvamusartiklites ja sotsmeedias. Aga jah, ideaalmaailmas võiks relvad täriseda vaid räpivideotes ja Tarantino filmides. Make love and rhyme! No war and crime, nagu video lõpus tiiter ütleb!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles