KOPSAKAS TRAHV Fitnessistaar Erna Husko läks seadusega pahuksisse: see pole midagi muud kui väga loll tegu

Elu24
Copy
Erna Husko
Erna Husko Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @ernahusko

«Veel kord, ma sain enda õppetunnid ja juhtunu on väga piinlik,» kommenteeris Erna Husko Soome meediale pärast seda, kui tuli avalikuks, et fitnessistaar sai kopsaka rahatrahvi juhtimisõiguseta sõitmise eest.

Soome väljaanne is.fi kirjutab, et fitnessistaar Erna Husko sattus taas seadusega pahuksisse, kui sõitis kehtiva juhtimisõiguseta.

Nimelt juhtis Husko mullu septembris autot, ehkki oli kuu aega varem juhilubadest ilma jäänud. Väljaandele sõnas naine, et talt võeti juhtimisõigus ära möödunud aasta suvel kiiruseületamise tõttu.

Nüüd määras kohus Huskole karistuseks 1950-eurose trahvi. Lisaks peab ta maksma 40 eurot menetluskuludeks.

«Ma olen enda õppetunnid saanud ja kahetsen tehtut. See pole midagi muud kui väga loll tegu,» kommenteeris Husko Soome väljaandele saadud karistust. «Veel kord, ma sain enda õppetunnid ja juhtunu on väga piinlik.»

Alles mõni päev tagasi kirjutasime, et Soome meedias avaldati paparatsofotod, kus Erna Huskot nähti aega veetmas sotsiaalmeediastaari Jaakko Parkkalisega.

«Erna hoidis ka õrnalt Jaakko kätt,» rääkis juhuslik mööduja väljaandele.

Vaata fotot ja loe pikemalt SIIT!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles