«Ringvaate» tänavaküsitluses osalenud daam andis endast märku Facebooki kommentaariumis: kõik helistasid, et meid otsitakse

Elu24
Copy
Daamid.
Daamid. Foto: Kuvatõmmis Ringvaatest

Mõned päevad tagasi oli «Ringvaates» intervjuu kahe pealinna prouaga, kes avaldasid arvamust valimistulemuste kohta. Ühismeedias läks video kulutulena levima. «Kui keegi tunneb vahvaid sõbrannasid lähemalt, palun andke meile teada,» kirjutas ka «Ringvaade» sotsiaalmeedias. Nüüd andis üks naistest endast kommentaariumis märku.

Teisipäeval kirjutasime sellest, kuidas TikTokis levis kulutulena video, kus «Ringvaate» mikrofoni ette on püütud Tallinna Tammsaare pargis jalutavad vanaprouad, et küsida nende arvamust valimistulemuste kohta.

«Kas te üldiselt tulemusega jäite rahule?» küsis «Ringvaate» reporter. Üks prouadest vastas, et ta natuke pettus. «Miks sa pettunud oled?» küsis teine. «Natuke... Natukene. Oleks võinud ikka mõned parteid... tugevamalt esile tulla,» selgitas proua. «Väga tore, mina olen küll rahul,» nentis teine äkitselt. Ajakirjanik tundis aga muret, ega poliitiline küsimus sõbrannasid tülli ei aja. «Ei-ei,» vastasid daamid naerdes. 

«Ringvaate» toimetus teatas Facebookis, et pärast esmaspäeval eetris olnud tänavaküsitluse videolõiku hakkas nende postkasti laekuma palveid televaatajatelt, kes soovisid kuulda krapsakaid prouasid pikemalt vestlemas.

«Tahaksime seda väga teha, aga ei oska neid kuskilt otsida. Kui keegi tunneb vahvaid sõbrannasid lähemalt, palun andke meile teada,» kirjutas «Ringvaade» sotsiaalmeedias. «Eesti rahvas armastab neid palavalt!»

Ei möödunud kaua, kui üks prouadest endast Facebooki kommentaariumis märku andis. «Olen täitsa olemas! Ainult mul ei olnud kaks nädalat arvutit,» kirjutas ta, lisades, et on saanud hulganisti telefonikõnesid. «Kõik helistasid, et meid otsitakse. Nii et oleme tagaotsitavad,» naljatles ta.

Vaata kulutulena levima läinud intervjuud! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles