«Sind otsides» meeskond võeti Valgevenes kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin
Krista Lensin Foto: TV3

Telesarja «Sind otsides» võtted Valgevenes katkesid ootamatult, kui kohalikud miilitsatöötajad võtteplatsile astusid, andes käsu kaamerad kokku pakkida.

Saatetiim otsis Valgevenes Inga isa, kuid üsna varsti pärast filmimise alustamist ilmus kohale miilits, kes käskis kaamera kinni panna. Kuna filmimisega oldi alles alustatud ja Inga polnud veel isaga kokku saanud, oodati miilitsa lahkumine ära ja mõni hetk hiljem jätkati filmimist.

«Aga nad ilmusid uuesti kohale ei tea kust. Väga rahulolematud, kaasas juba ka lisategelased, keda nad nimetasid inimesteks migratsioonist. Kuid need inimesed olid erariietes, üleni mustas, väga sõbralikud. Nagu filmis!» rääkis saatejuht Krista Lensin «Seitsmestele uudistele».

Selle peale viidi kogu meeskond miilitsaautodes jaoskonda, kus järgnevad tunnid kuulati kõik üle ja vaadati läbi kogu filmimaterjal.

«Kui ülekuulamine oli läbi, oli kohe näha, kuidas need mehed leebusid ja hakkasid naerma ja ütlesid: «Mis teil viga on? Kui me juba ütleme teile, et ärge seda tehke, miks te siis jätkate?» Mille peale mina patriootilise saatejuhina ütlesin, et saate aru, emotsioonid - me ju peame need kätte saama,» seletas Lensin.

Õnneks lõppes retk jaoskonda hoiatusega ja Inga taasühinemist isaga saab juba näha TV3 saates «Sind otsides» 27.märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles