NAISTEPÄEVA KLÕPSUD 🌷 ⟩ «Kõik lilled ma kingiks vaid teile.» Vaata, kuidas tähistavad rahvusvahelist päeva Eesti staarid!

Elu24
Copy

Rahvusvaheline naistepäev on lõpuks käes! Vaata, mida põnevat saadavad tänase päeva puhul korda Maarjamaa kuulsused.

Tippkokk Joel Ostrat jagab fotot sületäie lilledega. «Kaunist naistepäeva. Kõik lilled ma kingiks vaid teile. Mis me, naised, ilma teieta küll teeks.»

Modell Agne Vaher tuletab enda jälgijatele meelde, et üksteise toetamine on väga tähtis. «Kõik, mis teed, tuleb tagasi. Naised, me oleme ikka üks tugevamaid liike!»

«Naiskad…. Täna on meie päev! Julge näidata enda naiselikkust, luba olla hell, luba olla armastatud! Jah, see on lihtsalt tähtpäev, aga siiski see on väike meeldetuletus, et võtta aeg maha ja võtta aeg iseendale. Teha mõni hoolitsus, minna juuksurisse, puhata või lihtsalt panna tundma ennast hästi!» sõnab sisulooja Sofia Matvejev.

«Ilusat naistepäeva, kallid naised!» soovib muusik Rolf Roosalu.

«Kaunist rahvusvahelist naistepäeva!» soovib poliitik Urmas Paet.

«Õnne tahan soovida hoopis oma kõige kallimale ja lähedasemale, kes mind kätel kannab ja kõiges toetab. Palju õnne, kallis musi, Peeter Solman! Ei ole kerge olla abielus tipp-poliitikuga. Kuid olen tähele pannud, et elu kompenseerib need puudujäägid põnevuse, adrenaliini ja veel suurema armastuse ning sõprusega!» suunab poliitik Riina Solman naistepäevatervitused oma mehele.

«Head naistepäeva. Õhtul rokime!» sõnab muusik Tanel Padar.

«Kallid naised, et tänane päev oleks täis sära ja õnnelikke hetki,» postitas laulja Tanja Mihhailova.

«Ma soovin, et täna puistaksid kõik naised endale ja teistele naistele ka maagilist elutolmu peale. Midagi, mis nende naiselikkust veelgi äratab. Just naised ise seda tehes… Ja kui mõni mees teeb midagi, mis naist sees liigutab, siis see on boonus. Aga ikka kõigepealt naised ise,» soovib Mari Ojasaar-Parve.

«Imelist naistepäeva, armsad naised. Külmavärinad tekivad, kui mõtlen, kui ilusalt mitmetahulised, tugevad ja võimsad me oleme,» jagab mõtteid Desiree Mumm. 

«Sära ja särtsuga läbi elu, naiskad!» hõikab näitleja ja laulja Hanna Martinson. 

«Kui naisi poleks, siis Kerttut poleks ja mulle nii ei meeldiks… Ilusat naistepäeva, tšikad!» soovib muusik Artjom Savitski.

«Et iga naise elus oleks üks selline naine, kes teda inspireerib olema veel parem, kellega saab koos jagada naiselikku energiat ja kelle kohalolu ja toetus on alati siiras! Üks selline naine, kes kuulab ja innustab ning on alati sinu jaoks olemas,» õhkab lauljatar Merlyn Uusküla ning jätkab: «Et iga mehe elus oleks üks selline naine, keda ta jäägitult imetleb ja lõpuni austab! Naine, kes paneb järele vaatama ja kellesse üha uuesti armub, sest ettearvamatu ja pisut müstilise naise loomus on alati võluv! Täna on meie päev! Ilusat naistepäeva kõikidele naistele!»

Seksika klõpsuga soovib kaunist naistepäeva ka lauljatar Merilin Mälk.

Poliitik Jüri Ratas jagas toredat fotot tulpidega. «Armsad naised, imelist naistepäeva! Olgu iga teie päev täis armastust, rõõmu, hellust ja sära! Naistepäeval märkame ja tunnustame naiste kandvat rolli meie ümber ning soovin kõigile naistele oma unistuste täitumist!» soovis Ratas.

«Nagu üks tark naine kunagi ütles: «Ma ei ole kunagi kohtunud nõrga naisega. Selliseid ei ole olemas», siis pean temaga nõustuma. Ilusat naistepäeva kõikidele imelistele ja tugevatele naistele,» soovib lauljatar Beatrice. 

«Iga tubli ja tugeva mehe kõrval on naine, kes on veel tublim ja tugevam! Kaunist naistepäeva!» soovib muusik Paul Neitsov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles