KOERARÜNNAK ALEVIKUS ⟩ «See ei ole esimene kord!» Vallavalitsus: kõik hulkuvad koerad laseme kohe kinni püüda, kui on võimalik!

Sten Talivee
Copy
Foto: Hanna Rodrigo (Pexels) / Pixabay (Pexels) / Elu24 Kollaaž

Aespa alevikus häirivad kohalikku elu lahtised koerad ning inimesed on hirmunud: «Minu laps ei julge aias viibida, sest ta kardab aia taga vabalt liikuvat koera.» Tuleb välja, et selle teemaga on probleeme olnud varemgi. Hämmastaval kombel ei ole Kohila vallani mure väidetavalt aga jõudnud. «Absoluutselt täiesti võõras teema mulle, ent kui mingi kaebus peaks koera kohta tulema, siis ma tegelen sellega kohe,» kommenteerib valla korrakaitsespetsialist.

TikTokki on postitatud video, kus eesti keeles kõnelev meesterahvas üritab minema ajada lahtist koera, kes tahab temaga kaasas olevat koera rünnata. Videos on kuulda koerte haukumist ning mehe jõulist, agressiivset kõnepruuki, mis on suunatud võõrale koerale. 

«Kao koju, r***k, kao minema siit, ma su, v**dja maha löön!» karjub mees hulkuvale koerale. Samal ajal püüab ta rahustada enda last, kes hakkab video ajal meeleheitlikult nutma ning on võõra koera rünnakust šokeeritud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles