«Iga kord tekkis intensiivne südamevalu...» Noor neiu kahtlustab, et vitamiinisüstid keerasid ta tervise tuksi (1)

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
21-aastane Lili on Tallinna Ülikooli esimese kursuse tudeng, kes õpib ajakirjandust ja kommunikatsiooni. Möödunud aasta suvel tegi Lili otsuse, mida ta praegu rängalt kahetseb: ta otsustas proovida sotsiaalmeedia influentserite seas poppi vitamiinide verre tilgutamist ehk vitamiiniteraapiat.
21-aastane Lili on Tallinna Ülikooli esimese kursuse tudeng, kes õpib ajakirjandust ja kommunikatsiooni. Möödunud aasta suvel tegi Lili otsuse, mida ta praegu rängalt kahetseb: ta otsustas proovida sotsiaalmeedia influentserite seas poppi vitamiinide verre tilgutamist ehk vitamiiniteraapiat. Foto: Shutterstock/Kuvatõmmis Kanal2 videost

Noorte seas on viimasel ajal saanud popiks veeni süstitavad vitamiinid. 21-aastane üliõpilane Lili otsustas seda kallist protseduuri möödunud aasta suvel proovida, kuid kahetseb täna oma otsust rängalt.

Noorte seas viimasel ajal popiks saanud veeni süstitavaid vitamiine haibivad ka sisuloojad. Kas see on aga ikka nii ohutu ja tore asi, mis teeb terveks ja ilusaks, või on nendel vitamiiniteraapiatel ka kurb pahupool, mille eest tuleks noori hoiatada? Sellest rääkis esmaspäevane «Kuuuurija».

21-aastane Lili on Tallinna Ülikooli esimese kursuse tudeng, kes õpib ajakirjandust ja kommunikatsiooni. «Enne seda õppisin aasta aega eesti filoloogiat ja aasta aega näitlemist. Ma tegelen palju kõigega ja olen üldse hästi loominguline,» ütleb üliõpilane, kes on muuhulgas ka agar sotsiaalmeedia kasutaja ning kel on Instagramis üle 2000 jälgija.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles