VIDEO PLAHVATUSEST Sikupillis plahvatanud gaasiballoon tegi autole korralikud kahjustused (4)

Elu24
Copy
CNG gaasiballooni plahvatus Tartu maanteel Alexela tankla juures
CNG gaasiballooni plahvatus Tartu maanteel Alexela tankla juures Foto: Taavi Sepp

1. märtsil toimus Tallinnas Sikupillis sõiduautos gaasiplahvatus. Nüüd levivad sotsiaalmeedias videod õnnetuse hetkest ja plahvatuses kannatada saanud autost.

Kolmapäeval kell 14.16 said päästjad väljakutse Tallinnas Tartu maanteele Alexela tankla lähedusse, kus oli põlema läinud sõiduauto. Kohapeal selgus, et plahvatas sõiduauto Seati CNG gaasiballoon. Väidetavalt lendas balloon 300 meetri kaugusele.

«Teine balloon oli autos, aga selle ühendasid päästjad lahti. Väidetavalt möödus autost üks sõiduk, mis sai ka kahjustusi,» ütles päästeameti pressiesindaja Postimehele.

Plahvatuse hetkel viibis juht sõidukis üksi ning õnneks ta viga ei saanud. Kiirabitöötajad vaatasid autojuhi tervisekontrolliks üle. Postimehele teadaolevalt puudus autol ka kehtiv ülevaatus.

Mõni päev hiljem hakkasid sotsiaalmeedias levima videod plahvatuse hetkest.

@roppversioon #tallinn #estonia🇪🇪 #eesti #eestitiktok #tallinnestonia #eestivined #cng #gas #plahvatus #explotion ♬ Music Made Addict - Headhunterz & Wildstylez Rmx - D-Block & S-Te-Fan

Üks TikTokker postitas video plahvatuse üle elanud autost. Videolt saab näha, kui hullusti gaasiballoon autole liiga tegi.

@shavkatn Auto plahvatus bensiinijaamas #tallinntiktok #eestitiktok ♬ оригинальный звук - Shavkat

Ka Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre jagas Twitteris videot plahvatuse hetkest.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles