SUU PUHTAKS ⟩ Will Smithilt laksu saanud Chris Rock aasta aega hiljem: mu nägu ikka veel valutab!

Elu24
Copy
Will Smith lõi Chris Rocki 94. Orcarite gaalal. Hollywood, Los Angeles, California, USA. 27.03.2022.
Will Smith lõi Chris Rocki 94. Orcarite gaalal. Hollywood, Los Angeles, California, USA. 27.03.2022. Foto: REUTERS/Brian Snyder

Koomik Chris Rock jagas lõpuks, kuidas Will Smithilt Oscarite gaalal laksu saamine talle mõjus ning avalikustas põhjuse, miks ta näitlejat vastu ei löönud.

Aasta pärast seda, kui koomik Chris Rock Oscarite jagamisel Will Smithilt lava peal laksu sai, otsustas mees lõpuks suu puhtaks rääkida. 

2022. aasta märtsis astus Will Smith Oscarite lavale ja lõi Chris Rocki vastu nägu, sest koomik tegi Smithi naise Jada Pinkett Smithi kiilaspäisuse üle nalja. Smith võttis mõnikümmend minutit hiljem vastu oma esimese Oscari ja viitas tänukõnes juhtunule, vabandades filmiakadeemia ees. Hiljem vabandas näitleja avalikult ka koomiku ees. Akadeemia keelas Smithil 10 aastaks Oscarite jagamisel osalemise.

Rock alustas laupäeval Baltimore'i Hippodrome'i teatrist otseülekandes Netflixi (NFLX.O) vahendusel Will Smithi kulul nalja tegemist väitega, et ta nägu siiani valutab. «Aga ma ei ole ohver. Tee ei näe mind kunagi Oprahi juures nutmas,» tunnistas mees.

«Ma tean, et kaamerast ei ole aru saada, aga Will Smith on minust oluliselt suurem mees. Me ei ole sama suured, okei?» naljatas koomik, selgitades, et Smith ei oleks pidanud endast väiksema meest lööma.

Lisaks tegi Rock nalja selle üle, et oli vaadanud äsja ilmunud orjusel põhinevat draamafilmi «Emancipation», et näha, kuidas peaosatäitja Will Smith peksa saab. «Löö teda uuesti!» ja «sul jäi üks koht vahele!» hõiskas koomik laval.

Rock tõi välja ka abieluprobleemid, mida Smithid on avalikult arutanud. Üheks neist on Jada afäär, mida ta 2020. aastal avalikult tunnistas ning «põimumiseks» nimetas.

Rock veetis suurema osa saatest teemadel, mis ulatusid Suurbritannia kuninglikust perekonnast Kardashianideni. Lõpetuseks avalikustas ta põhjuse, miks ta Smithi vastu ei löönud.

«Teate, mida mu vanemad mulle õpetasid? Ära kakle valgete inimeste ees,» naljatas Rock.

Rocki otsekohesus ja naljad Smithide kulul said sotsiaalmeedias palju head vastukaja ning fännid väljendasid heameelt, et koomik intsidendi osas lõpuks ometi suu lahti tegi.

Smithid ei ole Rocki sõnavõttu kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles