Kim Kardashian on valmis uueks suhteks, aga tulevane kallim ei tohi olla...

Elu24
Copy
Kim Kardashian 2023. aasta veebruaris Itaalias.
Kim Kardashian 2023. aasta veebruaris Itaalias. Foto: Cinzia Camela / IPA/SIPA/Scanpix

Tõsielustaar Kim Kardashian on juba mõnda aega vallaline olnud, kuid on nüüd uueks suhteks valmis. Allikate sõnul on tõsielustaaril aga uue kavaleri osas üks kindel soov. 

Kõmumeediaväljaanne People vahendab, et Kim Kardashian on uue kallima otsingul. Allika sõnul on 42-aastane Kim palunud oma sõpradelt, et nad teda kellegagi paari paneks. 

«Kim ei ole kohtingutel käinud, aga ta on jälle valmis,» tõdes allikas, «ta võttis pärast Pete Davidsoni pausi.» Kim oli koomikust näitleja Pete Davidsoniga koos üheksa kuud, kuni nende suhe möödunud aasta augustis purunes.

«Tema elus on palju asju, mis teda õnnelikuks teevad, kuid ta sooviks neid oma partneriga jagada,» väitis allikas.

Kuid uue kallima osas on Kimil ka üks kindel soov. Nimelt ei taha tõsielustaar, et tema tulevasel kallimal Hollywoodiga midagi pistmist oleks. «Ta tahab suhet alustada kellagagi, kes ei ole Hollywoodis kuulus. Kim arvab, et keegi finantsmaailmast oleks ideaalne.»

Enne oma viimase suhte purunemist oli Kim abielus räppar Kanye Westiga, kellega tal on neli last. Hiljuti avaldas Kim, et ta ei ole oma romantilise tuleviku osas kindel, kuid on avatud uuesti abiellumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles