JULGE NEIU ⟩ Endla Vaher tegi fotosessiooni ajal vanu trikke uues kuues

Elu24
Copy

Fitnessikaunitari Endla Vaheri jaoks pole lae all trikitamine midagi uut ja oma uhkeid poose on ta ühismeedias jaganud küll ja küll. Nüüd tegi Endla ühe fotosessiooni ajal vanu trikke hoopis teisiti – ilma esinemiskostüümita! 

Fotograafi Tiina Annamaa valvsa pilgu all heitis endine fitnessisportlane ja praegune Tsirkusekooli üks omanikest Endla Vaher riided seljast ning tegi lae all trikke. 

Need trikid on Endlale juba ammu tuttavad ja oma esinemiskavaga käib ta tihti ka esinemas. Hiljutise fotosessiooni ajal tegi aga Endla trikke veidi teisiti ehk ilma esinemiskostüümita. Tulemuseks kaunid kaadrid, mille eest ka fotograaf Endlat tänas. «Tänud Endla, oled imeline,» kirjutas Tiina Annamaa ühe fotopostituse alla. 

Ka teised kiitsid fitnessikaunitari fotosid taevani. «Mega ilus! Puhas, helge, kaunis!» nentis Endla õde Linda Vaher. «Julge neiu,» lisas üks Endla fänn ja teine lisas: «Maailma parim ikka.»

Kahe naise koostöö on seotud Kroonika projektiga «Alasti tõde», mille heaks on Tiina Annamaa ka mitmeid teisi Eesti staare pildistanud. Nagu näiteks lauljatarid Laura Põldvere, Elisa Kolk ja Merilin Mälk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles