Asse Sauga suhte katkemisest Silvia Ilvesega: viimased kuu aega on olnud meie mõlema jaoks korralik ameerika mäed

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Asse Sauga.
Asse Sauga. Foto: Karen Härms

Reedel avaldas tšellist Silvia Ilves, et tema ja Asse Sauga teed on lahku läinud. «Et meediakajastus ainult ühepoolseks ei jääks, ütlen ka mõne sõna,» kommenteerib Sauga esimest korda suhte katkemist.

Reedel tuli ilmsiks, et Silvia Ilvese ja Asse Sauga teed on lahku läinud. «Kommenteeriks lühidalt, et... maailmavaated jäid erinevaks,» sõnas Silvia Elu24-le. Ta lisas, et nende vahel pole kunagi armastust olnud, vaid pigem sümpaatia. «Oli huvitav inimese tundmaõppimine ja praeguseks saame sõbralikult läbi. Assega teisiti ei saakski, ta on väga rahumeelne ja lepib kõigega.» 

Nüüd on sõna võtnud ka krüptoentusiast, investor ja koolitaja Asse Sauga. «Et meediakajastus ainult ühepoolseks ei jääks, ütlen ka mõne sõna,» nendib ta Facebooki tehtud postituses. «Kahjuks oleme jah Silviaga tänaseks lahku läinud. Iga lahkuminek on üheti kurb, teisalt jälle millegi uue algus.»

Sauga tõdes, et viimased kuu aega on olnud nende mõlema jaoks korralik ameerika mäed.

«On olnud palju armsaid ja imelisi hetki ja on olnud ka väljakutseid, nii nagu suhe käib, kuid seda korda selline tunne nagu kiirteel. Kokkuvõttes oleme üksteist väga palju rohkem tundma õppinud ning jõudnud kohta, kus tundub, et meie suur erinevus on siiski saanud takistuseks edasise harmoonilise suhte ehitamisel ja loomisel.»

Asse Sauga.
Asse Sauga. Foto: Karen Härms

«Armastan ja austan Silviat ning tema poisse ja pere väga, ta on imeline naine ja olen väga tänulik, et meie eluteed kohtusid ja tänulik tema pakutud peegelduste ja õppetundide eest. Edaspidi jätkame heade sõpradena oma eluteekonda,» nendib ta tehtud postituses.

Jaanuaris rääkis Silvia, et Asse, kes tema kõrval on, on väga teistsugune. «Ta on niivõrd teine inimene mõnes mõttes, aga samas on ta just see inimene, kes kasvatab mulle tiibu, mitte ei kärbi neid. Ja see on minu jaoks muusikuna väga oluline, hetkel töötan end tippu tšellistina ja tunnen, et mu aeg on särada ja õnne valem ongi see sõber, kes mu kõrval on,» sõnas Silvia. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles