Soome muusikafestivali peaesinejateks on Guetta ja Skrillex

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skrillex
Skrillex Foto: Promopilt

17.- 18. augustil toimub Soomes esimest korda festival Weekend Festival, mille peaesinejateks on David Guetta, Hurts ja Skrillex.

Lisaks on praeguseks kinnitatud ka Carpark North (Taani), Haloo Helsinki! (Soome) ja Redrama (Soome) ning avalikustamist ootab veel palju artiste.

Kuigi The Weekend Festival toimub vaid 25 km kaugusel Helsingi kesklinnast, teeb selle unikaalseks ümbritsev keskkond – festival leiab aset looduskaunis kohas metsade ja maagiliste järvede vahetusläheduses. Kohapeal on toitlustus ja eraldi baarid täisealistele.

Kontserdid toimuvad kahel laval ja lounge-alal, festivalidele iseloomulik telkla asub festivali territooriumi kõrval. Weekend Festivalil ei ole vanusepiirangut, kuid korraldajad soovitavad alla 12aastastel tulla melu nautima koos vanematega. Alla viieaastased lapsed saavad pileti ostnud lapsevanemaga festivalile tasuta.

Festivali pass maksab alates 79 eurot, päevapilet alates 59 eurot. Festivali piletid on Eesti publikule müügil alates reedest 16. märtsist Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles