Stefan Airapetjan kergitab kihlatuga pulmaplaanidelt saladuseloori: algselt mõtlesime, et suurt pulma ei tee...

Elu24
Copy
Stefan ja tema kallim Victoria
Stefan ja tema kallim Victoria Foto: Anete Toming/ Kuvatõmmis Instagramist

Raadio Star FM-i hommikuprogrammis käis külas laulja Stefan Airapetjan koos oma kihlatu Victoria Koitsaarega. Peagi abieluranda sõudev paar kergitas pulmaplaanidelt ka pisut saladuseloori. 

«Algselt me mõtlesime, et ei tee suurt pulma, teeme väiksed pulmad,» nentis Stefan raadioeetris, rääkides pulmade planeerimisest. Victoria aga kinnitas, et pulmade planeerimisega läheb hästi. «Minu arvates on asjad paigas,» nentis Victoria

Küsimusele, kas pulmakülalisi tuleb ka Armeeniast, vastas muusik: «Muidugi! Ma kahjuks kõiki kutsuda ei saa, aga kõik minu pereliikmed, kes saavad tulla, on oodatud. Keda ma väga tahaks näha seal, on minu vanaema, kes tuleb koos minu nõbuga.»

Kas tuleb pigem Eesti või Armeenia pulm? «Suhtlus toimub eesti keeles, aga Armeenia traditsioone tuleb ka sisse,» avaldas Stefan, lisades, et tavalises Armeenia pulmas on šašlõkivardad, toostid ja ringtantsud.

Küsimusele, kas paar tantsib pulmas traditsioonilist valssi, vastas Stefan naljatledes: «Tuleb pulmabreik.» 

Stefan palus kallima kätt möödunud aasta oktoobris. «Vici on võetud!» jagas eurolaulik toona Instagramis.

Juba detsembri alguses avaldas Stefan, et pulmadega nad kaua oodata ei plaani. Pulmakuupäevgi on paigas ja see on järgmise aasta suvel. «26. augustil on plaanis teha,» paljastas Stefan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles