PÄEVAHOROSKOOP 10. märts: Sõnn on tööl laisavõitu, Neitsil jääb rahulikkusest puudu

Copy
Halo ümber Päikese
Halo ümber Päikese Foto: Lugeja foto

Lõbusat reedet!

JÄÄR 

Ilmselt pead tööl alluma kellegi korraldustele, mis sulle täna pole sugugi meeltmööda. Vastu vaidlemine aga olukorda ei paranda.

SÕNN

Tööl oled laisavõitu, tunned rõõmu pidudel ja muudel üritusel käimisest, aga vaevalt viitsid sa ise midagi organiseerida.

KAKSIKUD

Võistlusmoment paneb sind veelgi rohkem pingutama. Käitu oma rivaalidega viisakalt, ära raiska energiat tülitsemisele.

VÄHK

Pinged suhete vallas võivad hingele haiget teha. Et end vabamalt ja kergemalt tunda, pead ehk millestki lahti laskma.

LÕVI

Keerukas olukord võiks kiiresti ja valutult laheneda, kui julgeksid oma vigu tunnistada, ära ole nii hullupööra põikpäine!

NEITSI

Rahulikkusest ja enesekindlusest jääb puudu. Sul võib ju olla igasuguseid plaane, aga nende elluviimine on mõnevõrra takistatud.

KAALUD

Tunned end kindlalt, võib tekkida soov inimestele, kes on sulle kunagi midagi ebameeldivat teinud, mingil moel kätte maksta.

SKORPION

Tahtejõudu on sul palju, tahad tegutseda ja tööd murda. Ent tervis ei pruugi olla sama tugev – sul on oht üle pingutada ja enesele liiga teha.

AMBUR

Puhka rohkem! Eriti kurnav on see, kui uneaja arvelt tööasju ajad. Sellest proovi hoiduda, energia kogumiseks vajad korralikku ööund.

KALJUKITS

Kipud kahtlema, kõhklema ja muretsema. Kriitika lööb sind rööpast välja – võtad seda väga isiklikult ja liiga tõsiselt.

VEEVALAJA

Võta äriasjad karmil pilgul luubi alla. On niisuguseid asju, mis on oma aja ära elanud ning mille nimel ei tasu enam pingutada.

KALAD

Mõtted on ilmselt töiste jamade juures. Sa ei pruugi olla rahul töötingimustega, asutuse sisekliimaga või sellega, milliseid otsuseid langetatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles