HBO hittsarjas lööb kaasa Eesti juurtega näitlejanna

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
The Last of Us (2023)
Sarjas peaosa mängiv Pedro Pascal ja Anna Torv.
The Last of Us (2023) Sarjas peaosa mängiv Pedro Pascal ja Anna Torv. Foto: CAP/TFS/Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

HBO ülipopulaarses sarjas «Viimased meie hulgast» («The Last Of Us») mängib teiste tuntud nimede seas ka Eesti juurtega näitlejanna Anna Torv, kelle vanaisa 1912. aastal Tõstamaal sündis.

ERR kirjutas jaanuari lõpus, et telesari «Viimased meie hulgast» («The Last Of Us») tegi vaatajanumbrite kasvuga HBO-s ajalugu. Sarja teine osa kogus esmaeetriga 5,7 miljonit vaatajat, mis on HBO ajaloo suurim vaatajanumbrite kasv, mida mõni telekanali originaalsarjadest on võrreldes avaosaga suutnud saavutada.

Draamasari põhineb samanimelisel hitt-videomängul, mida on üle maailma müüdud üle kümne miljoni eksemplari. «The Last of Us» räägib loo postapokalüptilises maailmas seiklevast keskealisest smugeldajast Joelist ja noorest tüdrukust Elliest. Kui peaosalisi mängivad «Troonide mängust» tuttavad Pedro Pascal ja Bella Ramsey, siis esimestes osades mängib olulist rolli ka Anna Torv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles