Karl Madis mullu saadud insuldist: olen elupäevad teadnud, et ma ei ole igavene

Elu24
Copy
Muusik Karl Madis oma Salla külas asuvas maakodus.
Muusik Karl Madis oma Salla külas asuvas maakodus. Foto: Marianne Loorents

Raadio Elmar saadet «Mitte ainult muusikast» külastas armastatud muusik Karl Madis, kes suhtub pärast mullust insulti oma tervisesse tõsiselt ning pühendub nüüdsest lemmiktegevustele. 

Möödunud aastal ehmatas Karl Madis ootamatu uudisega, kui teda tabas insult. Nüüdsest on esikohal puhkamine ning läbimõeldud tegevused, et oma tervist hoida. «Ma ei ütleks, et ma nüüd mõnda tööd ära ütlen, aga pikemad reisid on muidugi väga-väga väsitavad. Neid tuleb väga korralikult planeerida.»

Siiski tunnistab laulja, et elu eest põgeneda ei saa. «Ma olen elupäevad teadnud, et ma ei ole igavene,» ütles Madis.

Laulja jagab end kahe kodu vahel, millest üks asub Ihasalus ja teine Emumäe kandis, kus on ühtlasi tema ema sünnikodu. Viimasesse suundus Madis koroona-ajal viiruse eest pakku. «See oli nagu unistuse täitumine omada kohta, kuhu pandeemia ajal minna,» ütles ta.

Nüüdseks on vana maja saanud uue ja värske hingamise. Ihasalu maja särab prominentsusega – naabrite seas on näiteks endine tipp-poliitik Kristiina Ojuland ning Karl Madise kodu on kasutatud ka populaarse telesarja «Armastus» võttepaigana.

Hobidest rääkides naljatles Madis, et naudib jalutamist ja koduseid toimetusi. Ta tegeleb erinevate renoveerimis- ja haljastusprojektidega, kokkab ja isegi triikimine on laulja sõnul teraapiline. Koduse elu-olu kõrval ei ole ta siiski muusikat tagaplaanile jätnud.

Kuula täispikka intervjuud Karl Madisega siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles