TURVAKAAMERA VIDEO «Kaks kangelast tegid enda arvates pulli!» Salvestis tõi selgust, mis Viljandi elaniku maja ees hilisõhtul toimus

Elu24
Copy
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Elu24 kollaaž

«Oleks ise näinud, oleks ikka kohe välja jooksnud ja nad kinni pidanud!»

Viljandis Paalalinnas elav Kaido sai ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui avastas hommikul, et hoovis olnud vaiba sees on kõrbenud auk.

«Kaks kangelast tegid nalja enda arust või pulli,» sõnas mees, kes avastas hiljem maja turvakaameraid vaadates, et kaks tundmatut isikut süütasid teisipäeva hilisõhtul tema maja värava ees välgukerad ja pistsid siis punuma.

«Seal, kus see pallike vilkus ja välkus, oli koerte vaip,» rääkis Kaido, kes hommikul avastas sellest augu. «Hommikul nägin ja märkasin tuhastunud tulevärki ja siis märkasin ka kõrbenud vaipa... Õnneks oli see piisavalt märg ja ei läinud põlema.»  

Vaata turvakaamera salvestist! 

Sündmuse ajal meest ennast kodus ei olnud. «Kui umbes tund hiljem koju tulime, isegi siis ei märganud, kuna väljas oli ikkagi pime. Oleks ise näinud, oleks ikka kohe välja jooksnud ja nad kinni pidanud,» ütles ta.

PPA pressiesindaja Ragne Keisk sõnas, et sellel juhul tasub politseisse pöörduda. «Kui kellegi vara on teise isiku pahatahtliku tegevuse järel kahjustada saanud, siis tuleks igal juhul politsei poole pöörduda,» nentis Keisk. Tänaseni Viljandi politseinike poole pöördutud aga ei ole.

Kõrbenud vaip
Kõrbenud vaip Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles